Απόλυτη ικανοποίηση της ΑΕΚ για ΚΕΣΑ

Απόλυτη ικανοποίηση της ΑΕΚ για ΚΕΣΑ

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της ΑΕΚ για το γήπεδο με τους Κυρατσού και Ανδρεόπουλο να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι αφού οι ερωτήσεις της επιτροπής απαντήθηκαν στο απόλυτο. To gazzetta.gr ήταν στο ΥΠΑΠΕΝ. 

Απόλυτη ικανοποίηση της ΑΕΚ για ΚΕΣΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση της συνεδρίασης του ΚΕΣΑ εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί η αντιπροσωπεία της Ένωσης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της επιτροπής και όπως φαίνεται όλα κύλησαν ομαλά για την αρχιτεκτονική άδεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μόνο που ζητήθηκε επί του παρόντος είναι να προσκομίσουν από την ΑΕΚ το ακριβές υλικό που περιβάλει το γήπεδο, να τους δώσουν δλδ ένα δείγμα κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο επικεφαλής αρχιτέκτονας για την Αγιά Σοφιά και ο άνθρωπος που παρουσίασε κι εξήγησε το πρότζεκτ του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσού, ανέφερε: «Έγινε μια λεπτομερής παρουσίαση, απαντήθηκαν όλες οι απορίες. Μας ζητήθηκε επιπλέον να φέρουμε δείγμα από την πλαγιοκάλυψη δηλαδή το υλικό που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου τι απόχρωση θα έχει και τι υλικό θα είναι. 

Από ότι συζητήθηκε ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και δεσμευτήκαμε να το προσκομίσουμε στις επόμενες δύο μέρες. Σε όλα τα ζητήματα δείξαμε ότι είμαστε κάτω από τα όρια που προβλέπει ο νόμος. Σε όλα. Έγινε κατανοητό ότι δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα το γήπεδο. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε καμιά άλλη παρατήρηση».

Best of internet