Αρνητικό σκορ... 12ετίας για τη Μπαρτσελόνα! (vids)

Αρνητικό σκορ... 12ετίας για τη Μπαρτσελόνα! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αρνητικό σκορ... 12ετίας για τη Μπαρτσελόνα! (vids)

bet365

Ο... δημιουργός της, κατάφερε να της ανοίξει πληγή και να θέσει νέα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Το επίτευγμα της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, προκάλεσε αρνητικό σκορ 12ετίας για τους «μπλαουγκράνα».

Οι «πολίτες», αν και βρέθηκαν να κυνηγούν στο «Etihad», έπειτα από το γκολ που δέχθηκαν από τον Λιονέλ Μέσι στο 21ο λεπτό, πήραν τεράστια νίκη με το τελικό 3-1 το βράδυ της Τρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποτέλεσμα της εν έτει 2016, αναμέτρησης για τη Μπαρτσελόνα, είναι κάτι που είχε να... πάθει από το 2004 όσον αφορά στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης! Ασφαλώς και δεν μπορούσε να είναι κάτι που... σημειώνεται συχνά, μια ήττα των Καταλανών με διαφορά δύο τερμάτων και την τελευταία φορά που είχε συμβεί σε αυτό το σημείο του θεσμού, ήταν στο Ντόνετσκ, μια κρύα βραδιά του Δεκέμβρη του 2004.

Τότε, η Σαχτάρ (τα μεγαλεία της οποίας έχουν περάσει...), είχε σκοράρει δις σε διάστημα οχτώ λεπτών με τον Αγκαχόβα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 14ο και το 22ο λεπτό της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό σκορ. Σ' εκείνο το ματς είχε παραμείνει στον πάγκο ο Ροναλντίνιο για τους «μπλαουγκράνα», που ήταν αδιάφοροι έχοντας εξασφαλίσει νωρίτερα την πρόκρισή τους και πηγαίνοντας στην Ουκρανία για την τελευταία αγωνιστική δίχως να έχουν ιδιαίτερο άγχος για το παιχνίδι...

Πριμ 5% στην Sportingbet για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν.

Όσον αφορά το παθητικό τριών τερμάτων για τη Μπαρτσελόνα, υπάρχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα αρκετά πιο πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα πριν από 540 ημέρες, τον Μάιο του 2015.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει 3-2 της ομάδας της Βαρκελώνης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των Βαυαρών. Στον μεγάλο τελικό, βέβαια, εκείνης της σεζόν, είχε βρεθεί η ισπανική ομάδα που είχε επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς με τους Γερμανούς και αργότερα πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο Βερολίνο, εις βάρος της Γιουβέντους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα