Βενγκέρ: «Φώναζα να σουτάρει πιο πριν ο Εζίλ»

Βενγκέρ: «Φώναζα να σουτάρει πιο πριν ο Εζίλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Φώναζα να σουτάρει πιο πριν ο Εζίλ»

bet365

Αν και... ανέβασε καρδιακούς παλμούς βλέποντας τον Εζίλ να κάνει τα δικά του στη φάση του τρίτου γκολ της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει να προσάψει κάτι αρνητικό στον Γερμανό από τη στιγμή που πέτυχε το σκοπό του στη νίκη (3-2) επί της Λουντογκόρετς.

Ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων, βλέποντας τον ποδοσφαιριστή του να περνάει αρχικά τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο πορτιέρο και με μια πρώτη ντρίμπλα να ξεφεύγει από τον πρώτο αμυντικό που έτρεξε κατά πάνω του, φώναζε να γίνει το σουτ.

Ο Εζίλ δεν τον άκουσε, έκανε και μια ακόμα ντρίμπλα «ξαπλώνοντας» τους αμυντικούς που είχαν γίνει δύο, για να σκοράρει με ακόμα μεγαλύτερη άνεση και να... ανακουφίσει τον Βενγκέρ που δήλωσε:

«Ήθελα και φώναζα να σουτάρει νωρίτερα, αλλά έδειξε ότι είχε την ικανότητα και την τεχνική να φτάσει μέχρι εκεί που ήθελε και ήταν σωστή η επιλογή του, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Είναι δύσκολο να παραμένεις σε σταθερή τροχιά όσον αφορά τη συνέπεια στις εμφανίσεις τοπ επιπέδου, αλλά μακάρι να συνεχίσουμε κι άλλο στη διοργάνωση μετά την πρόκρισή μας στους “16”.

Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με τα αποτελέσματα μέχρι το ματς με την Παρί κι έπειτα να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση του γκρουπ μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα