Προβληματισμός για τραυματισμούς και... γκάζια Ναλιτζή

Προβληματισμός για τραυματισμούς και... γκάζια Ναλιτζή

Προβληματισμός για τραυματισμούς και... γκάζια Ναλιτζή

Οι συχνοί τραυματισμοί από θλάσεις προβληματίζουν τους ανθρώπους του Πανιωνίου και οι «κυανέρυθροι» θέλουν το συντομότερο να βρεθεί λύση. «Γκάζια» Ναλιτζή σε παίκτες για τις κακές εμφανίσεις.

Από τα πιο σοβαρά προβλήματα του φετινού Πανιωνίου είναι αυτά των πολλών τραυματισμών. Οι... κυανέρυθροι βλέπουν τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες να μένουν εκτός λόγω θλάσης, καθώς ήδη έχουν φτάσει τις πέντε, σε αντίθεση με πέρσι που κανείς δεν είχε υποστεί θλάση. Γι' αυτό στη Νέα Σμύρνη υπάρχει προβληματισμός και θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατό να βρουν το πρόβλημα και να το λύσουν άμεσα.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, εκτός ήταν οι Φούντας, Γκιοτά και Ολαϊτάν, οι οποίοι θα χάσουν και την αναμέτρηση αυτή. Εκτός όμως από τους τραυματισμούς, προβληματισμός επικρατεί και με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και γι' αυτό την Δευτέρα βρέθηκε στην προπόνηση ο Ναλιτζής φέρνοντας τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Τους κάλεσε να δείξουν το καλό πρόσωπο που έδειχναν στην αρχή του πρωταθλήματος, τονίζοντάς τους πως η αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μια καλή ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Best of internet