Η πρώτη θλάση της χρονιάς – Νοκ άουτ ο Κάμπος

Η πρώτη θλάση της χρονιάς – Νοκ άουτ ο Κάμπος

Η πρώτη θλάση της χρονιάς – Νοκ άουτ ο Κάμπος

bet365

Το περσινό κακό δεν επαναλαμβάνεται και φέτος, όμως ο ΠΑΟΚ μετράει το μήνα Νοέμβριο την πρώτη απώλεια ποδοσφαιριστή, λόγω θλάσης και το πρώτο «θύμα» είναι ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο μεσοεπιθετικός από την Αγκόλα υπέστη θλάση στους προσαγωγούς δεξιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (01/11) και θα χάσει σίγουρα τα επόμενα δύο παιχνίδια με Καραμπάχ και Πανιώνιο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Κάμπος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και το ακριβές διάστημα απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα σε ρυθμούς επανένταξης και σιγά σιγά θα μπορεί να τον υπολογίζει εκ νέου ο Βλάνταν Ίβιτς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «το πρόγραμμα της προπόνησης είχε κομμάτια τεχνικής, κυκλοφορίας της μπάλας, τακτικής συμπεριφοράς κι ατομικής βελτίωσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ δεν συμμετείχαν στο τελευταίο κομμάτι για λόγους αποφόρτισης».

Την Τετάρτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα