Συναγερμός λόγω... κουζίνας στο Ετιχαντ!

Συναγερμός λόγω... κουζίνας στο Ετιχαντ!

bet365

Καπνοί στο εστιατόριο ανησύχησαν τους υπεύθυνους του Ετιχαντ που αποφάσισαν την εκκένωση του. Επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο, κανονικά οι ομάδες.

Τρόμος στο Ετιχαντ; Κόκκινος συναγερμός στο γήπεδο της Σίτι, αφού η ασφάλεια του αποφάσισε την άμεση εκκένωση του, χωρίς να ανακοινώνει το λόγο που συνέβη αυτό. Λιγοστοί οπαδοί που βρίσκονται στο Ετιχαντ, υπάλληλοι και δημοσιογράφοι βγήκαν άμεσα εκτός γηπέδου, με την αστυνομία να παίρνει τη σκυτάλη και να προχωρά σε έρευνες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δε βρέθηκε κάτι ύποπτο και ο κόσμος άρχισε να επιστρέφει. Ωστόσο, έπειτα από έρευνες η ασφάλεια αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο των ομάδων και των φιλάθλων στο γήπεδο, αφού βρέθηκε η... αιτία του κακού! Ο συναγερμός στην κουζίνα του εστιατορίου ανησύχησε ιδιαίτερα, αφού όλοι φοβήθηκαν για φωτιά. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν για... καμένες τηγανητές πατάτες.

The evacuation was believed to have been an "emergency" but as yet there is no indication as to what the issue was

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα