Καταγγελίες για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Καταγγελίες για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Καταγγελίες για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο Πανναξιακός και η Λάβα Εμπορείου κάνουν... φουλ επίθεση στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσιάζοντας και ντοκουμέντα. Καμία απάντηση μέχρι στιγμής από τους αρμόδιους.

Βαριές καταγγελίες για μεροληπτική συμπεριφορά, ποινές σε αθλητές και σωματεία κατά το δοκούν, καθώς και για αλλοιώσεις σε φύλλα αγώνα κάνουν οι δύο ομάδες των Κυκλάδων, έκαναν μέσω επισήμων ανακοινώσεων ο Πανναξιακός και η Λάβα Εμπορείου, παραθέτοντας και ντοκουμέντα. Αυτό που αναμένεται είναι η απάντηση της ΕΠΣ, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Σε περσινό έγγραφο μας καταγγείλαμε την μεροληπτική συμπεριφορά της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Κυκλάδων. Δυστυχώς ερχόμαστε μερικούς μήνες μετά να επιβεβαιωθούμε για την μεροληπτική αυτή στάση που συνεχίζει να τηρεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων, με αποκορύφωμα το σημερινό κατάπτυστο πρακτικό της που μας στάλθηκε με τον υπ. Αριθμόν νο27 την 27/10/2016. Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής κ. Γρυπάρης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της συνεχίζουν να εμπαίζουν την νοημοσύνη μας και να κάνουν κατάχρηση εξουσίας κρίνοντας και τιμωρώντας κατά το δοκούν; διάφορες περιπτώσεις.

Στην  ασυδοσία αυτή θα πρέπει κάποια στιγμή να επέλθει ένα τέλος για το καλό του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Ο κ. Γρυπάρης και η πειθαρχική επιτροπή από την πρώτη στιγμή ασελγούν σε βάρος του σωματείου μας συστηματικά μην αποδίδοντας το ρόλο τους και κατά παράβαση καθήκοντος έχουν πότε εκπτώσεις στις αποφάσεις τους και πότε υπερβάλλοντα ζήλο. Οι μέρες αυτές θέλουμε να σας πληροφορήσουμε έχουν περάσει στο παρελθόν. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ! Και είμαστε πλέον αγανακτισμένοι από αυτήν την απερίγραπτη συμπεριφορά σας.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α) ΠΟΙΝΈΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο έχουμε 4 εκπροσώπους ομάδων  που έχουν τιμωρηθεί από 2 φορές ο καθένας, όμως μόνο ο εκπρόσωπος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΎ τιμωρήθηκε την δεύτερη φορά ως υπότροπος.

(βλέπε απόσπασμα από τα πρακτικά της πειθαρχικής επιτροπής υπ. Αριθμόν 23/21-10-15 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 3/27-1-16 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 23/21-10-15 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 1/5-1-16 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 26/26-11-15 θέμα 4 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 4/17-02-16 |2 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 26/26-11-15 θέμα 4 ποινές αξιωματούχων, υπ. Αριθμόν 6/02-03-16 θέμα 3 ποινές αξιωματούχων.)

Β)ΠΟΙΝΈΣ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ

Για ρίψη αντικειμένων και υβριστικά συνθήματα τιμωρήθηκε πέρυσι το σωματείο μας την πρώτη φορά με 400ευρώ, ενώ την δεύτερη φορά τιμωρήθηκε ως υπότροπο με μια αγωνιστική. Με αποτέλεσμα να αγωνιστούμε μακριά από την έδρα μας και με τιμωρία χρηματικού προστίμου 200 ευρώ. Σε μια πρωτοφανή απόφαση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού η οποία στερείται κατά την γνώμη μας νομιμότητας καθώς όπως αναφέρει το άρθρο 15 παρ. 7γ κριθήκαμε υπότροποι όμως η τιμωρία ξεπερνούσε το χρονικό όριο επιβολής της που αναφέρει το άρθρο 15 παρ. 7β κατά το χρονικό διάστημα που πάρθηκε τότε η απόφαση.

Όμως υπήρχαν και άλλες ομάδες που είχαν υπάρξει υπότροπες στο παρελθόν και δεν κρίθηκαν υπότροπες ή κρίθηκαν υπότροπες με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

(βλέπε απόσπασμα από τα πρακτικά της πειθαρχικής επιτροπής υπ. Αριθμόν 23/21-10-15,υπ. Αριθμόν 25/18-11-15υπ. Αριθμόν 26/26-11-15υπ. Αριθμόν 27/02-12-15υπ. Αριθμόν 1/05-01-16, υπ. Αριθμόν 3/27-01-16, υπ. Αριθμόν 4/17-02-16, υπ. Αριθμόν 6/02-03-16)

Φέτος με το υπ. Αριθμόν νο24 πρακτικό της 5-10-2016 συνεχίζουμε και βλέπουμε την τιμή για ρίψη αντικειμένων να τιμωρείται στο εξοργιστικό ποσό των 30 ευρώ επιβεβαιώνοντας πλήρως τους περσινούς ισχυρισμούς μας.

Όπου φτάνουμε στη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Έχοντας σε προηγούμενο έγγραφο μας καταγγείλει τι συνέβη στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Α.Ο. ΣΥΡΟΥ και αφού μας είχε αρνηθεί δύο φορές (μια από τον κ. Σουλτάνη η έκθεση του παρατηρητή αμέσως μετά την λήξη του ματς και άλλη μια φορά την επομένη όπου με έγγραφο μας την ζητήσαμε από την ΕΠΣ) είδαμε δύο μόνο τιμωρίες από αυτό το παιχνίδι. Ο κ. Φώσκολος παρά τα όσα καταγγείλαμε και τα όσα γράφει το φύλλο αγώνος έπεσε στα μαλακά η τιμωρία του. Το φύλλο αγώνος γράφει ότι: «πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ κος Φώσκολος Γεώργιος απευθυνόμενος προς το πρόσωπο μου, μου είπε ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ.»  Αυτό λοιπόν η πειθαρχική επιτροπή και ο πρόεδρος της κ. Γρυπάρης το εξέλαβαν ως εξύβριση;! Και τον τιμώρησαν με το ανάλογο άρθρο 12 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. Κάτι που θεωρούμε οφθαλμοφανέστατα θα έπρεπε να κριθεί όπως και ένα μικρό παιδί θα ξεχώριζε και θα κατανοούσε (εκτός από τα μέλη και τον Πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής) σαν απειλή και θα έπρεπε να παραπεμφθεί με το άρθρο 28 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. Σας παραθέτουμε τα δύο άρθρα και αφήνουμε στην κρίση σας την ‘’παρανόηση’’ της απειλής σε ύβρεις.

Άρθρο 12

Ποινές σε αξιωματούχους, θεατές και λοιπά πρόσωπα Οι ποινές που επιβάλλονται σε αξιωματούχους, θεατές και λοιπά πρόσωπα είναι οι ακόλουθες: α) Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων ή στον αγωνιστικό χώρο β) Ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο: Η εν λόγω ποινή στερεί το δικαίωμα να εισέρχεται εντός των ορίων ενός η περισσοτέρων γηπέδων. γ) Ποινή απαγόρευσης ποδοσφαιρικής δραστηριότητας: Η εν λόγω ποινή στερεί το δικαίωμα άσκησης δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (διοικητική, αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη). Οι ομάδες είναι αντικειμενικά υπεύθυνες για την έκτιση των ποινών, ήτοι για την τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί σε αξιωματούχους ή θεατές τους. Σε περίπτωση μη τήρησης επιβάλλεται η χρηματική ποινή από δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ έως δέκα χιλιάδες(10.000) ευρώ.

Άρθρο 28

Απειλές

 Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από ένα (1) έως τρία (3) έτη. Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας.

Φυσικά με την ελάφρυνση που έχει η ερμηνεία του πειθαρχικού κώδικα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Κάτι που δεν έγινε. Έτσι με το καθεστώς ανομίας και ασυλίας που παρανόμως η πειθαρχική επιτροπή έχει παραχωρήσει σε μερικές ομάδες και αξιωματούχους είχαμε την αλαζονική δήλωση του κ. Φώσκολου στο ραδιοφωνικό σταθμό του Aegean Voice 107.5 και την εκπομπή του κ. Νικόδημου Λιανού σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Μάκαρη Σπύρου σχετικά με τα όσα αναγράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα ότι στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν έγινε κάτι. Τα συνηθισμένα. Μάλλον και η επιτροπή κάπως έτσι θεώρησε το πρωτοφανές περιστατικό για εμάς, ως κάτι το συνηθισμένο στη Σύρο.

Προτρεπόμενοι λοιπόν από την φωτογραφία εξωφύλλου που διατηρεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο του facebook ο κ. Γρυπάρης «τα καλύτερα δεν έρχονται…. Εμείς θα τα φέρουμε!», ζητάμε άμεσα την παραίτηση του Προέδρου και σύσσωμου του σώματος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Για να έρθουν τα καλύτερα και να αποκατασταθεί η ισονομία στο ποδοσφαιρικό Κυκλαδίτικο στερέωμα.

Η Ένωση είναι οι ομάδες και τα νησιά μας. Όχι κάποιοι κύριοι που κάνουν κατάχρηση εξουσίας αναλόγως συμφερόντων. Με τα αδιάσειστα στοιχεία που προσκομίζουμε στο παρών δελτίο τύπου μας, εκτός από την ΕΠΣ στην οποία το αποστέλλουμε καθώς και στα Μ.Μ.Ε. για να ενημερωθούν οι φίλαθλοι των Κυκλάδων το αποστέλλουμε σε όλες τις ομάδες από τις οποίες ζητάμε την υπεράσπιση του αυταπόδεικτου δικαίου του αιτήματος μας. Γιατί η ένωση είναι οι ομάδες μας και ο κόσμος τους! Γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας!! Δεν τα διαχωρίζει…

Υ.γ. Για όσα ειλικρινή καταγγείλαμε στο προηγούμενο δελτίο τύπου μας καθώς και για τα όσα καταγγέλλουμε τώρα θα θέλαμε να ακούσουμε και μια επίσημη τοποθέτηση του επίσημου εκλεγμένου εκπροσώπου των ομάδων μας αξιότιμου κ. Προέδρου ΕΠΣ Κυκλάδων Φρέρη Ειρηναίου. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΑΚΤΙΚA0001ΠΡΑΚΤΙΚA0002ΠΡΑΚΤΙΚA0003ΠΡΑΚΤΙΚA0004ΠΡΑΚΤΙΚA0005ΠΡΑΚΤΙΚA0006ΠΡΑΚΤΙΚA0007ΠΡΑΚΤΙΚA0008ΠΡΑΚΤΙΚA0009ΠΡΑΚΤΙΚA0010

H Ανακοίνωση της Λάβας

Δυστυχώς, μία χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους Οιωνούς και γεμάτη υποσχέσεις, τείνει να γίνει ο εφιάλτης για τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο και  νοήμον άνθρωπο που ασχολείται με αυτό το άθλημα στις Κυκλάδες.

Με ολοκληρωμένες μόλις τέσσερις αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία, κάποιοι «κύριοι» έχουν φροντίσει να δούμε τα ''ΠΑΝΤΑ'', με αποκορύφωμα τις επαναλαμβανόμενες, ανεκδιήγητες παρουσίες τον «Βαπτισμένων» από την ΕΠΣ Κυκλάδων παρατηρητών, οι οποίοι συμπληρώνουν τις εκθέσεις τους, όχι βάσει με αυτά που έχουν δει, αλλά  βάσει με τις προσωπικές και όποιες άλλες σχέσεις υπάρχουν, «ζουν και βασιλεύουν» στη νέα τάξη πραγμάτων της Ένωσης μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας, σε ένα όμορφο παιχνίδι, κατάφερε να επικρατήσει δικαιότατα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 0-1 απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

Σίγουρα αυτό δεν άρεσε σε κάποιους οι οποίοι φρόντισαν να τραμπουκίσουν  εντός του γηπέδου του Καμαρίου εναντίον των παικτών μας Χρήστο Νικολάου και Σελιστάι, μ ε τον τελευταίο μάλιστα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει την απαιτούμενη φροντίδα μετά από έναν τόσο σοβαρό ξυλοδαρμό που υπέστη. Οι γνωστοί – άγνωστοι χτύπησαν, με τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας κ. Ιωσήφ Βλαβιανό να στέκεται απλά θεατής. Και όλα αυτά αφού υπήρχε ενημέρωση για φόβο επεισοδίων από τους παράγοντες της ομάδας μας! Βέβαια θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε την στάση που κράτησε σε όλο αυτό ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Βαγγέλης Φουστέρης , όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ζώτος.

Σας παραθέτουμε  την γνωμάτευση του Ιατρού από το Νοσοκομείο Σαντορίνης

giatros.jpg

Κάπου εκεί ήταν μόνο η αρχή για τα όσα πολύ όμορφα βιώσαμε ως ομάδα και ως σωματείο. Ήταν πολλές οι στιγμές που νιώσαμε ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη μας. Και λέμε για τη νοημοσύνη μας μόνο, αφού όλα τα άλλα που αφορούν την ομάδα σίγουρα προσβλήθηκαν. Ο «κύριος» Φρέρης και οι συνεργάτες του φρόντισαν γι αυτό, ακόμα και σε σημείο να γνωρίζουν μία εβδομάδα πριν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Αυτοορισμένος παρατηρητής εκείνου  του αγώνα ήταν αρχικά ο κ. Αντώνης  Φωτεινός, αλλά λόγω της επιβεβλημένης ανάγκης της παρουσίας του σε κοινωνική συνάθροιση αποφάσισε ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων να «διορίσει» τον αδελφό του Μάρκο Φωτεινό ως Παρατηρητή. Έναν άνθρωπο βέβαια που σεβόμαστε απόλυτα, αλλά όπως αποδείχτηκε με την μετέπειτα συμπεριφορά του, έγινε κομμάτι του συστήματος και κατευθυνόμενος.

Και συνεχίζουμε με ντοκουμέντα. Εδώ είναι το φύλλο αγώνα, όπου ο κ. Μάρκος Φωτεινός, ως παρατηρητής ενημερώνει τον διαιτητή κ. Βακόνδιο για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο Σελιστάι από φιλάθλους της Θύελλας και αυτό γράφετε στο φύλλο αγώνα που σας παραθέτουμε παρακάτω:

fyllo.jpg

Προφανώς ο κ. Φωτεινός όταν υπαγόρευσε στον διαιτητή ότι θα ακολουθήσει η δική του έκθεση για το συμβάν, δεν είχε υπολογίσει ότι θα δεχθεί πιέσεις για να αλλοιώσει τα όσα είδε (συγκεκριμένα σε κύκλους του νησιού ανέφερε ότι, ''αν γράψω αυτά που είδα το κλείσαμε το μαγαζάκι''). Έτσι λοιπόν ακολούθησε η εντελώς αλλοιωμένη έκθεση του, όπου ξαφνικά θυμήθηκε ότι χτυπήθηκε και ο Νικολάου, αλλά αυτή τη φορά ξέχασε επιμελώς την φράση  ''οι φίλαθλοι της Θύελλας'' που είχε υπαγορεύσει στο φύλλο αγώνα και ξαφνικά μετονομάστηκαν σε ‘’αγνώστου ταυτότητας’’ .

 Σας παραθέτουμε την έκθεση

ekthesi.jpg

Και το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί. Η «κατευθυνόμενη» πλέον Πειθαρχική Επιτροπή, έχοντας μπροστά της αυτά τα στοιχεία αποφασίζει  την τιμωρία με μία αγωνιστική χωρίς φιλάθλους (όπως αρχικά γράφει) που στη συνέχεια μετατράπηκε σε μία αγωνιστική μακριά από την έδρα της Θύελλας. Όμως αυτό που είναι ακόμη πιο  προκλητικό και εγείρει πολλά ερωτηματικά ενώ καταδεικνύει την έλλειψη ισονομίας από πλευράς Π.Ε. είναι τα 30€ που ήταν το πρόστιμο για ένα μπουκάλι νερό που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η άκρως προκλητική απόφαση

apofasi_1.jpg

Και κάπου εκεί υπήρξε μια αχτίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει και να αποκατασταθεί ένα μέρος της αδικίας, που έπληξε την προσωπικότητα και το κύρος της ομάδας μας. Η ΕΠΣ Κυκλάδων ζήτησε την απολογία του ποδοσφαιριστή Ηλία Μηνδρινού, ο οποίος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο χτύπησε πισώπλατα με γροθιά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή μας Σελιστάι.

Η κλήση σε απολογία και το βίντεο

apologia.jpg

 

 

Και το καλύτερο στο τέλος. Η πειθαρχική επιτροπή ουσιαστικά ανέφερε ότι δεν αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, παρόλο που τον καλεί σε απολογία και παρόλο που το γεγονός όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την κάμερα διαδραματίζεται μπροστά στον διαιτητή και τον βοηθό του, πράγμα που αναφέρεται και στην ακόλουθη απόφαση. Ενώ, δυστυχώς αποδείχτηκε ότι η Π.Ε. είχε επίσης ζητήσει από την ΕΠΣ Κυκλάδων στοιχεία από την έκθεση της αστυνομίας, καθώς και τις γραπτές εξηγήσεις των μελών της Ένωσης κ.κ. Γαλανού και Φωτεινού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες όλων όσων συνέβησαν. Ουσιαστικά λοιπόν για κάποιο λόγο η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν ενημέρωσε ποτέ την επιτροπή της, ούτε τα συγκεκριμένα μέλη της, πράγμα άλλωστε που αναφέρει και η ίδια στην ακόλουθη απόφαση της. Αναρωτιόμαστε ακόμα όλα αυτά γιατί;

Η απόφαση

teliki_apofasi.jpg

Κύριοι, μετά τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε ότι το αγνό Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, όπως όλοι έχουμε γνωρίσει και μεγαλώσει μέσα σε αυτό έχει πλέον μείνει σαν μία παλιά ανάμνηση. Πλέον βιώνουμε την εποχή των προσωπικών σχέσεων, της προσωπικής ματαιοδοξίας, τον διαχωρισμό σε ψηφοφόρους και μη, όπως και την απόλυτη  διάκριση και αδικία μεταξύ των σωματείων.   

Εμείς είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που έχουμε όραμα για το ποδόσφαιρο μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τα όνειρα μας.

Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, να σταματήσει να κρυφοκοιτάζει τις καρέκλες της ΕΠΟ και για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, του προτείνουμε  να στρέψει επιτέλους το βλέμμα του στα σωματεία μας, να είναι δίκαιος και ισόνομος απέναντι σε όλες τι ομάδες, είτε αυτές  τον ψήφισαν είτε όχι.

Εάν υπάρχει έστω και η στοιχειώδη ευθιξία τότε θα πρέπει να δούμε παραιτήσεις να πέφτουν στο τραπέζι. Η πειθαρχική επιτροπή και τα μέλη της νομίζουμε ότι δεν θα είναι και οι πιο περήφανοι για τις αποφάσεις τους και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να δώσουν μία εξήγηση για όλα αυτά!

Κλείνοντας, βάσει της απόφασης της Π.Ε. η ομάδα μας έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τον  παράτυπα ορισμένο παρατηρητή.

Αυτό όμως θα έβαζε σε κίνδυνο για περαιτέρω τιμωρία την Θύελλα Καμαρίου, ενώ θα διέσυρε την Ένωση μας και το ποδόσφαιρο μας. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι, σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την διάθεση να γίνουμε υπαίτιοι για την τιμωρία ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι η Θύελλα, με την οποία διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις, τις οποίες δεν θα χαλάσουμε για κανέναν τραμπούκοκαι κανέναν παράγοντα.  Και φυσικά πολύ περισσότερο δεν θέλουμε να παίξουμε με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Όσο για τον σλόγκαν «το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας» εμείς θα λέγαμε ότι δεν περιμέναμε κάποιον σωτήρα να μας ενώσει. Αυτό προϋπήρχε. Το γεγονός είναι ότι κάποιοι πάνε δυστυχώς να τα διαχωρίσουν.

Υ.Γ. Αν και θα το θέλαμε δύσκολα θα έχουμε κάποια απάντηση. Παρόλα αυτά ελπίζουμε να προλάβουμε αδικίες προς τα σωματεία μας στο μέλλον.

Με εκτίμηση το ΔΣ

Best of internet