Το απόγευμα «τελειώνει» του Τσιώλη

Το απόγευμα «τελειώνει» του Τσιώλη

Το απόγευμα «τελειώνει» του Τσιώλη

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Σάκη Τσιώλη στην ΑΕΛ, σήμερα το απόγευμα το τελικό ραντεβού.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο εκλεκτός του Αλέξη Κούγια, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να είναι έτοιμος να... τελειώσει το θέμα και να οριστικοποιήσει την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στο «Arena». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και μοιάζει απίθανο να μην υπάρξει συμφωνία. Και αν όλα πάνε κατ' ευχή, από την Τετάρτη ο Τσιώλης θα προπονεί και πάλι τους «βυσσινί», ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Για να δώσουν τα χέρια οι δύο άνδρες, θα πρέπει να συμφωνήσουν σε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος, βασικότερος και πιο «ευαίσθητος», είναι η ηθική αποκατάσταση του Σάκη Τσιώλη, για τα όσα ειπώθηκαν το καλοκαίρι κατά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ. Κάτι που, όπως γράψαμε και χτες, είναι η απόλυτη προτεραιότητα του έμπειρου τεχνικού και που ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» φαίνεται αποφασισμένος να κάνει, προκειμένου να επαναφέρει την ομόνοια στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, είναι και το οργανωτικό κομμάτι, η στελέχωση της ΠΑΕ, αλλά και κάποιες... συνήθειες που πρέπει να καθιερωθούν, για να βοηθήσουν την ομάδα. Όπως για παράδειγμα να υπάρχουν κοινά γεύματα μέσα στην εβδομάδα, που θα κάνουν ακόμα πιο οικογενειακό το κλίμα, αλλά και άλλες, παρόμοιες ενέργειες, που αν και... αθόρυβες, είναι ικανές να φέρουν μεγάλες αλλαγές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα