Το μήνυμα του Γκιρτζίκη στις ΕΠΣ και το «καρφί» του Κουτσοκούμνη

Gazzetta team
Το μήνυμα του Γκιρτζίκη στις ΕΠΣ και το «καρφί» του Κουτσοκούμνη

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, με επιστολή του στις ΕΠΣ κάνει λόγο για ασέβεια προς αυτές από την σύνθεση της προσωρινής διοίκησης. Πώς σχολίασε την κίνησή του αυτή ο Κωστάκης Κουτσκοκούμμης.

Με επιστολή του προς όλες τις ΕΠΣ όλης της χώρας ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενημερώνει για τις αλλαγές που ετοιμάζονται στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρει:

«Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής που ορίστηκε στην ΕΠΟ αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι ασέβεια προς το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις ΕΠΣ, που τέθηκαν εκτός της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η στιγμή που πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημά σας, διότι πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός».

Αργότερα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, σχολίασε την κίνηση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, γράφοντας:

«Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς κάποιοι, για λόγους που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ για την υπόσταση τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έξω από κάθε έννοια λογικής».

 

Τελευταία Νέα