Αποσύρθηκε στα 31 του ο Μαρικά!

Κώστας Ζάλιαρης
Αποσύρθηκε στα 31 του ο Μαρικά!

bet365

Με αξιοπρέπεια θέλησε ν' αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, έχοντας αντιληφθεί πως ο οργανισμός του δεν τον βοηθάει, ο Τσίπριαν Μαρικά, που ανακοίνωσε το τέλος στα 31 του χρόνια!

Ο Ρουμάνος επιθετικός, έκανε γνωστό πως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο λόγω των συχνών και σοβαρών προβλημάτων τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν και γι' αυτό αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τα γήπεδα και δήλωσε ευγνώμων προς άπαντες, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε, ενώ, τόνισε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ακόμα και για την αρνητική κριτική των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Μαρικά ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου το 2001, έμεινε εκεί για τρία χρόνια και μετακόμισε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2004.

Το 2007 έφυγε για τη Γερμανία όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, το 2011 μετακινήθηκε στη Σάλκε, συνέχισε για μια σεζόν το 2013 στη Χετάφε, πέρασε και από την Τουρκία για λογαριασμό της Κόνιασπορ, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας είχε κάνει ντεμπούτο το 2003 και αγωνίστηκε 71 φορές, πετυχαίνοντας 25 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα