Μπεργκ: «Οι διαιτητές προσπαθούν να μας σκοτώσουν!»

Μπεργκ: «Οι διαιτητές προσπαθούν να μας σκοτώσουν!»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Οι διαιτητές προσπαθούν να μας σκοτώσουν!»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι οργισμένος με τους διαιτητές, τονίζοντας πως στόχος τους είναι να... σκοτώσουν πνευματικά τον Πανθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως φέτος δεν θα τα καταφέρουν!

Με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό τα έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός, τόνισε πως προσπαθούν να... σκοτώσουν πνευματικά το «τριφύλλι», ενώ φάνηκε σίγουρος πως φέτος δεν θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Live Sport»:

«Έχω την αίσθηση ότι καλυπτόμουν, αυτό πιστεύω από την κίνηση που είχα και όπως είδα τον αντίπαλο αμυντικό στο γήπεδο από δεξιά. Δεν έχω δει κάποιο ριπλέι, αλλά αυτό πιστεύω. Δεν ξέρω τι να πω γι΄ αυτό που συμβαίνει. Προσπαθούν να μας "σκοτώσουν" πνευματικά, όμως αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να μας σταματήσουν ό,τι και να κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε».

Για το τι θα έλεγε στους διαιτητές: «Θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που σας είπα. Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν δεν θα το πετύχουν, γιατί έχουμε μάθει από όσα μας έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε αυτή την εβδομάδα, και τότε δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν. Αν κάνουμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι στα επόμενα θα έχουμε αποτελέσματα παρόμοια με το σημερινό (σ.σ. με τον Ηρακλή). Περισσότερα γκολ και ευκολότερες νίκες».

Για τα ματς με Σταντάρ και Ολυμπιακό: «Είναι διαφορετικά ματς. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ως τελικούς. Θεωρώ ότι ο καθένας στην ομάδα αντιλαμβάνεται τον μεγάλο στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Πρέπει να διεχειριζόμαστε κάθε παιχνίδι που έρχεται και δεν μπορούμε να βλέπουμε πιο μακριά. Όλοι μιλάνε για τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά εμείς χάσαμε τους βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα ματς. Πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα την ίδια σημασία. Θα έλεγα ότι έχω αισιοδοξία. Ελπίζω να επιστρέψουν μερικοί από τους τραυματίες, γιατί μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Βέβαια, και οι παίκτες που παίζουν τώρα έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν και πόσο καλό ποδόσφαιρο αποδίδουν. Αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη και πρέπει να έχουμε κάθε βοήθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα