Ανησυχία Γκιρτζίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανησυχία Γκιρτζίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Επιστολή με μπόλικη... δόση ανησυχίας από τον Γιώργο Γκιρτζίκη προς τις ΕΠΣ για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανησυχία Γκιρτζίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Αναλυτικά η επιστολή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη προς τις ΕΠΣ:
 
Αγαπητοί φίλοι και πρώην συνεργάτες,
 
Με την εμπειρία 19 ετών, που υπηρέτησα από διάφορες θέσεις το ποδόσφαιρο, μέχρι και την τελευταία ημέρα, όταν και εξαναγκάστηκα σε παραίτηση από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, παρακολουθώ με έντονη ανησυχία τις εξελίξεις που κάθε άλλο παρά στην σωστή κατεύθυνση δείχνουν να είναι.
 
Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής, που ορίστηκε στην ΕΠΟ αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ασέβεια προς το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που τέθηκαν εκτός της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε όλη μου την θητεία αγωνίστηκα μαζί σας για την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο.
 
Σήμερα, απευθύνομαι προς εσάς για να επιστήσω την προσοχή σας. Είναι η στιγμή που πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημά σας και να αποτρέψετε να σας καταργήσουν, διότι πρέπει να ξέρετε, ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός. Το σύνολο των Ενώσεων μπορεί και πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε αυτή τη μεθόδευση που ξεκίνησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να τη σταματήσει. Ο αγώνας έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει. Ουδείς δικαιούται να μείνει εκτός. Όλοι μαζί, χωρίς αντιπαλότητες και έριδες, οφείλουμε να προστατεύσουμε το αυτοδιοίκητο και το ίδιο το ποδόσφαιρο μας. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι δημιούργημα των ΕΠΣ και πρέπει να παραμείνει στις ΕΠΣ.
 
Με εκτίμηση,
 
Γιώργος Γκιρτζίκης

Best of internet