Ουντινέζε - Τορίνο 2-2

Gazzetta team
Ουντινέζε - Τορίνο 2-2

bet365

Η Τορίνο προηγήθηκε στο νέο Friuli, όμως χρειάστηκε να σκοράρει στο τέλος για να πάρει 2-2 από τη μαχητική και ανεβασμένη Ουντινέζε του Ντελνέρι.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς -αποβλήθηκε προς το τέλος του ματς- αν και βρέθηκε σε θέση... νίκης δεν κατάφερε να την κρατήσει και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στις υψηλές θέσεις, αφού η Ουντινέζε (προερχόταν από δύο σερί νίκες) βρήκε το σθένος να επιστρέψει και να την αναγκάσει να κλέψει εκείνη τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 15' άνοιξε το σκορ όταν ο Αντρέα Μπελότι πήρε πάνω του παίκτες και πέρασε ωραία κάθετη στον Μπενάσι που νίκησε στο τετ-α-τετ τον Καρνέζη (0-1). Ο Ελληνας keeper σταμάτησε τον Μπελότι στη συνέχεια και όσο η ώρα περνούσε οι γηπδούχοι ανέβαζαν στροφές όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως, όλα ήταν διαφορετικά.

Ο Ντελ Νέρι έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο και παρότι η Τορίνο είχε δοκάρι με τον Μπελότι, γύρισε το ματς. Στο 60' ο Βίντμερ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τερό νίκησε τον Ροσετίνι στον αέρα και τον Χαρτ για το 1-1 το οποίο έμεινε για δέκα λεπτά. Στο 70' ύστερα από κόρνερ ο Βαγκέ πήρε την κεφαλιά και ο Ντούβαν Ζαπάτα από κοντά με τακουνάκι έδωσε το προβάδισμα στους Zebrette. Η Granata βγήκε άμεσα μπροστά και δεν άργησε να δικαιωθεί αφού στο 77' οι αμυντικοί της Ουντινέζε επέτρεψαν στον Λιάγιτς να σουτάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή και τους τιμώρησε στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Καρνέζη για το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα