Η ερυθρόλευκη επένδυση με Μπουλάρι

Η ερυθρόλευκη επένδυση με Μπουλάρι

Δημήτρης Τομαράς
Η ερυθρόλευκη επένδυση με Μπουλάρι

bet365

Ο γεννηθείς το 2001, Εμιλιάνο Μπουλάρι, αποτελεί μία ακόμα σημαντική επένδυση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, που ξεχωρίζει με την U17 της Αλβανίας, βάζοντας γκολ.
Ο Μπουλάρι είναι γεννημένος το 2001, παίζει ως σέντερ φορ και είναι διεθνής με την U-17 της Αλβανίας. Φέτος έως τώρα είναι πρώτος σκόρερ στην Κ-16 του Ολυμπιακού με 4 γκολ σε 2 αγώνες.
Την Δευτέρα παίζοντας στα προκριματικά του Euro U17 και στο ματς της Αλβανίας με τα Σκόπια όπου η Εθνική του έχασε 2-1, σκόραρε με αριστερό σουτ στο Γ, δοκιμάζοντας το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή.
Δείχνοντας έτσι την εμφανή του ποιότητα. Υπάρχουν πάντως πληροφορίες πως ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει ήδη κάνει τα χαρτιά του για ελληνικό διαβατήριο για να μπορεί να λογίζεται ως Έλληνας στην Super League και όχι για το θέμα της Εθνικής. Στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει πάντως τον πιτσιρικά φορ και προτίθενται να στηρίξουν πολλά πάνω του στο μέλλον. Ορισμένοι εκτιμούν πως ο Μπουλάρι μπορεί να εξελιχθεί στον επόμενο Νίκο Βέργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα