Στην ΕΠΟ Δρόσος, Φιλιππούσης και Δέδες

Δημήτρης Τομαράς
Στην ΕΠΟ Δρόσος, Φιλιππούσης και Δέδες

bet365

Πιάνουν σιγά σιγά δουλειά τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης με τους Δρόσο, Δέδε και Φιλιππούση να βρίσκονται την Δευτέρα στην ΕΠΟ για συναντήσεις... γνωριμιών και ενημέρωσης.

Στην συγκεκριμένη Επιτροπή περιμένουν τις περαιτέρω έγγραφες οδηγίες της FIFA κυρίως για το πως θα κινηθούν στο προσεχές διάστημα και τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουν. Την Δευτέρα οι Δρόσος, Δέδες και Φιλιππούσης ήταν στην ΕΠΟ για να ενημερωθούν για πρόσωπα και καταστάσεις και να αρχίσουν σιγά σιγά δουλειά. Ο Βρύζας πρόκειται να ενεργοποιηθεί και αυτός άμεσα στο κομμάτι των Εθνικών ενώ ο Μπίκας - που ήδη έχει κάνει τις συναντήσεις του για το σκέλος της διαιτησίας - λείπει στο εξωτερικό διότι είναι παρατηρητής σε ματς.

Σχετικά πάντως με τον ρόλο του Δέδε ως Εσωτερικός Γραμματέας αυτό που προκύπτει είναι πως οι αρμοδιότητές του δεν θα εμπλέκονται με εκείνες του Εκτελεστικού Γραμματέα, Παυσανία Παπανικολάου, που λογικά θα μείνει στην θέση του αν και η διοίκηση που υπήρχε μέχρι πρότινος στην Ομοσπονδία δεν υφίσταται πια. Ο Δέδες προοριζόταν για Εκτελεστικός, ωστόσο το γεγονός πως ο Παπανικολάου μάλλον συνεχίζει άλλαξε τα δεδομένα.

 

Τελευταία Νέα