Χωρίς παίκτες του άξονα κόντρα στην Σταντάρ!

Χωρίς παίκτες του άξονα κόντρα στην Σταντάρ!

Νίκος Αθανασίου
Χωρίς παίκτες του άξονα κόντρα στην Σταντάρ!

bet365

Με επτά απουσίες, έξι εκ των οποίων στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να παίξει τα... ρέστα του στο παιχνίδι με την Σταντάρ την Πέμπτη!

Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, ώστε να μείνει... ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» του Europa League. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για αυτό το ματς ξεκινάει αύριο και ο Αντρέα Στραματσόνι είναι υποχρεωμένος να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκης, μία ενδεκάδα που δεν θα ξαναδούμε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο μετά την αποβολή του στο ματς του Βελγίου.

Ο «Στράμα» δεν έχει στην διάθεσή του επτά ποδοσφαιριστές και έξι από αυτούς αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή! Εκτός είναι οι τραυματίες Σάμπα, Λεντέσμα, Ζέκα, Στάϊκος, οι τιμωρημένοι Γουακάσο, Βιγιαφάνιες και ο Νούνο Ρέις που δεν έχει δηλωθεί στην λίστα της ΟΥΕΦΑ!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα... κουκιά είναι μετρημένα για την ενδεκάδα. Στιλ, Ιβανόφ, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Εμποκού, Χουλτ (αν είναι υγιής) είναι σίγουροι και μία θέση θα εξαρτηθεί από την διάταξη και την στρατηγική που θα επιλέξει ο «Στράμα» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα