Σιούλας:«Δεν χάλασε του Ρονάλντο στην Καλαμάτα για τα λεφτά»

Σιούλας:«Δεν χάλασε του Ρονάλντο στην Καλαμάτα για τα λεφτά»

bet365

Ο πρώην προπονητής της Καλαμάτας, Τάσος Σιούλας με αφορμή το δημοσίευμα του gazzetta.gr για τον Ρονάλντο εξηγεί γιατί το «φαινόμενο» δεν ήρθε ποτέ στη «Μαύρη Θύελλα».

Ο σπουδαίος Ρονάλντο προτού ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην Κρουζέιρο φτάνοντας στο σημείο να αναγορευθεί ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, βρέθηκε μία ανάσα από την Καλαμάτα.

Όπως έγραψε το gazzetta.gr το «φαινόμενο» σε ηλικία 16 ετών προτάθηκε έναντι 50.000 δολαρίων από τον μέντορα του Ζαϊρζίνιο για λογαριασμό της Καλαμάτας.

Η μεταγραφή δεν έμελλε να ευοδοθεί και η «Μαύρη Θύελλα» έχασε μία χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιθανότατα θα άλλαζε το ρου της ιστορίας της.

Ο Τάσος Σιούλας, ο οποίος από το 1994 εργαζόταν στην ομάδα της Μεσσηνίας, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις εκ των έσω, διευκρίνισε στο gazzetta.gr πως ο μη ερχομός του Βραζιλιάνου σταρ στην Καλαμάτα δεν οφείλονταν σε οικονομικούς λόγους, ενώ επιβεβαίωσε πως δεν δοκιμάστηκε ποτέ επί ελληνικού εδάφους.

«Το deal δεν έγινε για τον εξής λόγο: η Καλαμάτα έπαιζε στην Β΄ Εθνική και οι δύο θέσεις ξένων είχαν καλυφθεί από τους Αλντεμάρ και Τονίνιο.

Ήταν δύο έμπειροι παίκτες που είχαν εγκατασταθεί με τις οικογένειες τους στην Καλαμάτα. Ο κ. Παπαδόπουλος θεώρησε πως δεν ήταν σωστό να λύσει την συνεργασία με έναν εκ των δύο προαναφερθέντων και πως ο 16χρόνος Ρονάλντο δεν θα ανταποκρινόταν στις συνθήκες Β Εθνικής. Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που δεν ήρθε ο Ρονάλντο στην Καλαμάτα», τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» στο gazzetta.gr για να προσθέσει:

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήρθε ποτέ! Τα χρήματα που ζητούσαν οι Βραζιλιάνοι για το 'φαινόμενο' ήταν πράγματι 50.000 δολάρια Δεν υπήρχε πρόβλημα σε αυτό άλλωστε στη είχε αγοράσει πολλούς παίκτες.

Ο Κυρ Σταύρος είναι ο πιο σπουδαίος ηθικά άνθρωπος και επαγγελματίας που έχω συναντήσει στην επαγγελματική μου καριέρα».

Ο Τάσος Σιούλας έκανε αναφορά και σε έναν Βραζιλιάνο, τον Χίλτον, ο οποίος είναι ξάδερφος του Ροναλντίνιο.

«Ένας άλλος Βραζιλιάνος παίχτης που πέρασε από την Καλαμάτα, ο Χίλτον αν θυμάμαι καλά 1999-2000, τον αποκαλούσαμε γουρούνα. Ήταν πραγματικά χοντρούλης με πλούσια τεχνική κατάρτιση και είναι πρώτος ξάδερφος του Ροναλντίνιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα