Αυτοί θα «σφυρίξουν» στα ματς των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτοί θα «σφυρίξουν» στα ματς των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Οι Μπόικο, Μπίτον και Γκρίνφελντ θα διευθύνουν τις προσεχείς αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα, στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Την εξόρμηση του Ολυμπιακού στο Καζακστάν για το ματς με την Αστάνα, όπως προέκυψε από τον ορισμό της UEFA, θα τη «σφυρίξει» ο 35χρονος Ισραηλινός, Ορέλ Γκρίνφελντ, που δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας.

Αντίθετα, αρκετά πιο γνωστός στους εκπροσώπους μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι ο Σεργκέι Μπόικο που θα διευθύνει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο.

Ο Ουκρανός ρέφερι έχει βρεθεί στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, τον περασμένο Σεπτέμβρη, τον Απρίλη του 2015 βρέθηκε στο ματς της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016, ενώ το 2014 ήταν σε ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ζίμπρου, στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα παλιότερα, ο Μπόικο «σφύριξε» για την Εθνική ομάδα κ-19 στη Βόρεια Ιρλανδία...

Στην αναμέτρηση του «δικεφάλου του βορρά» με την Καραμπάγκ, ορίστηκε να βρεθεί ο Σκωτσέζος, Τζον Μπίτον.

Είναι διεθνής από το 2012 και έχει διευθύνει μονάχα ένα ματς ελληνικής ομάδας, αυτό της Εθνικής στο τμήμα κ-19, απέναντι στους Πορτογάλους, τον Νοέμβριο του 2015.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα