Κυπαρίσσης και Αναστασιάδης ενημερώθηκαν από το ράδιο για την απόλυση!

Κυπαρίσσης και Αναστασιάδης ενημερώθηκαν από το ράδιο για την απόλυση!

Κυπαρίσσης και Αναστασιάδης ενημερώθηκαν από το ράδιο για την απόλυση!

bet365

Το ξήλωμα στην ΑΕΛ... δεν έχει προηγούμενο, με τους ανθρώπους των «βυσσινί» να ενημερώνονται... από το ράδιο!

Εδώ και λίγη ώρα, η ΑΕΛ είναι... ακέφαλη, καθώς ανακοινώθηκε από την διοίκηση η απόλυση τόσο του τεχνικού επιτελείου της πρώτης, όσο και της ομάδας Νέων, αλλά και η απομάκρυνση του Θωμά Κυπαρίσση. Μάλιστα, το «ξήλωμα» αυτό, δεν αιφνιδίασε μόνος τον κόσμο, αλλά και την ίδια την ομάδα, αφού οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που έχασαν την δουλειά τους, ενημερώθηκαν από το ράδιο και όχι από επίσημα «χείλια».

Τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης, όσο και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, οι δύο άνδρες που έχτισαν την ομάδα της ΑΕΛ, έμειναν στον αέρα και μάλιστα, χωρίς κανείς να τους εξηγήσει το «γιατί». Ενδεικτικές και οι δηλώσεις του μέχρι πριν λίγο, τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, ο οποίος είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Πραγματικά, δεν γνώριζα κάτι. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας και είναι σεβαστή. Δεν γνωρίζαμε κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είχε κάνει, βέβαια, ο ίδιος ο κ. Κούγιας κάποιος δηλώσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε όμως καμία συνάντηση μαζί του. Δεν θέλω να κάνω καμία κρίση και κανένα σχόλιο. Πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα. Μπορεί να υπάρχει θέση για την προσβολή της αξιοπρέπειας, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα είναι το καλό της ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα