Από το πουθενά ο Κούγιας έδιωξε τον Αναστασιάδη

Από το πουθενά ο Κούγιας έδιωξε τον Αναστασιάδη

Απίστευτη εξέλιξη στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να ξηλώνει τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας...

Από το πουθενά ο Κούγιας έδιωξε τον Αναστασιάδη

Φοβερά πράγματα στην ΑΕΛ. Πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες από την σημαντική νίκη της ομάδας επί του Πανιώνιου, το Σάββατο το μεσημέρι, ο Αλέξης Κούγια προχώρησε σε εκκαθαρίσεις στο τεχνικό τιμ και στα τμήματα υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει: 

1. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Άγγελο Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή. 

2. Την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θωμά Κυπαρίσση. 

3. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Σάκη Αναστασιάδη, Απόστολο Λιβανό και Γιάννη Βασιλείου. 

4. Προσωρινά και ως την ανεύρεση προπονητή, την προπονητική μέριμνα της πρώτης ομάδας θα έχουν οι κύριοι Κώστας Ματζώκας και Βαγγέλης Τσώτσας. 

5. Επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και διεθνής σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, κ. Γιώργος Δοδοντσάκης. 

6. Την γενική εποπτεία των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, αναλαμβάνει ο κ. Μίλτος Ζιάκας, γνωστός προπονητής ομάδων της Θεσσαλίας και κάτοχος UEFA A'. 

7. Στην θέση του προπονητή της Κ17 συνεχίζει ο κ. Ζήσης Ζιάγκας, ενώ την ομάδα Κ15 αναλαμβανει ο προπονητής, κ. Βασίλης Νάρης. 

8. Μάνατζερ όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και των Ακαδημιών της ΑΕΛ, αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Σελιώνης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΟΦΗ, διεθνής με τις ομάδες Ελπίδων και Νέων κι επίσης, διοικητικός υπάλληλος της ΕΠΣΛ και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΛ. 

9. Διοικητικός υπεύθυνος όλων των ηλικιακών τμημάτων παραμένει ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο οποίος είναι και γιατρός των ομάδων, συνεπικουρούμενος από τον κ. Οδυσσέα Κλάρα, ο οποίος παραμένει στην θέση του Επιμελητή.  

Best of internet