Μίγγος: «Όνειρο που έπαιξα με το τριφύλλι στην καρδιά»

Μίγγος: «Όνειρο που έπαιξα με το τριφύλλι στην καρδιά»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μίγγος που μετά το ματς Κυπέλλου αγωνίστηκε και για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή.

Μίγγος: «Όνειρο που έπαιξα με το τριφύλλι στην καρδιά»

Ο Αντρέα Στραματσόνι δίνει την ευκαιρία στο Μίγγο και εκείνος δεν παρέβλεψε να ευχαριστήσει τον Ιταλό. Παράλληλα, ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το όνειρό του να παίξει για την αγαπημένη του ομάδα.

«Με έβαλε πάλι στη μάχη ο προπονητής μου κι έπαιξα όπως μου είπε, πιστεύω να τα πήγα καλά και τον ευχαριστώ πολύ. Ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε όσα είπε ο προπονητής. Ήρθε το γκολ και σε άλλα ματς είχαμε φάσεις αλλά δεν ερχόταν. Δεν υπάρχει πίεση, είναι θέμα λεπτομέρειας. Σε άλλα ματς μπαίνουν τα γκολ, σε άλλα όχι», ανέφερε αρχικά ο Μίγγος που πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ηρακλή», είπε αρχικά.

Όσο για τα ματς με Σταντάρ και Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, κρίσιμα για εμάς, και για την Ευρώπη και για το Πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα νικήσουμε» και συνέχισε: 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που παίζω στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα κι έμαθα το ποδόσφαιρο. Ένιωσα πολύ καλά, ο κόσμος με χειροκρότησε και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Το κεφάλι κάτω, σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε. Είναι κάτι ευχάριστο για εμένα, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να συνεχίσω. Ήταν μεγάλο μου όνειρο, από μικρός ήθελα να παίξω σε αυτό το γήπεδο που ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με μεγάλες ομάδες. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα με το τριφύλλι στην καρδιά».

Best of internet