Γι' αυτό δεν σκοράρει ο Πλατανιάς

Γι' αυτό δεν σκοράρει ο Πλατανιάς

Γι' αυτό δεν σκοράρει ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς έχει 506 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ στο πρωτάθλημα και το Gazzetta.gr επιχειρεί να προσεγγίσει το γιατί συμβαίνει αυτό στο πρωτάθλημα.

Για αρχή θα πρέπει να τονιστεί πως φέτος ο Πλατανιάς έχει πάρει γκολ μόνο από 2 παίκτες του! Τον Μανούσο και τον Γιακουμάκη.

Κάτι που δεδομένα δείχνει ότι έχει αρκετούς παίκτες που δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί στο να βρουν δίχτυα, παρότι βγάζουν αρκετές φάσεις. Ας τα βάλουμε λοιπόν ένα ένα κάτω. Για αρχή το τελευταίο διάστημα ο Μανούσος ήταν τραυματίας, έχασε χρόνο συμμετοχής αλλά και έμεινε πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας. Κόντρα στη Βέροια φάνηκε πως θέλει ακόμα χρόνο για να επανέλθει στο 100%. Και είναι δεδομένο πως πρόκειται για έναν παίκτη εξαιρετικά σημαντικό για τους τομείς της δημιουργίας και της επίθεσης γενικά.

Ο νεαρός Γιακουμάκης έχει μεν ταλέντο αλλά δεν γίνεται να στηρίζεται ολόκληρη επιθετική γραμμή αποκλειστικά πάνω του. Είναι φορ που μπαίνει σε φάσεις, που έχει συμμετοχή και προσπάθειες αλλά αυτήν την στιγμή 1 γκολ ανά 8 τελικές. Αυτός είναι ο συντελεστής επιτυχίας του.

Ο Χάρις Ντιλαβέρ που αποκτήθηκε με πολύ καλές περγαμηνές και ως φορ που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ δεν έχει μπει ακόμα για τα καλά στο... κλίμα και φαίνεται πως ψάχνει τα πατήματά του αλλά και το πως θα περάσει από μία περίοδο προσαρμογής σε ένα στάδιο που θα είναι αποτελεσματικός, ουσιαστικός και με τέρματα.

Η απώλεια του Ουσμάν Κουλιμπαλί αποδεικνύεται σημαντική και ως προς το επιθετικό στοιχείο, διότι ήταν ένας παίκτης με πολλά ανεβάσματα και μπαλιές. Οι ακραίοι αμυντικοί δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να βοηθήσουν στον αναμενόμενο βαθμό στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος.

Ο Κώστας Μενδρινός αλλά και ο Φανούρης Γουνδουλάκης είναι δύο παίκτες που και αρχηγοί είναι αλλά και ο Πλατανιάς περιμένει περισσότερες δημιουργικές και επιθετικές πρωτοβουλίες. Το γεγονός πως ο Πλατανιάς μένει... άσφαιρος για ένα σημαντικό διάστημα σαφώς και προβληματίζει έντονα και τον Γιώργο Παράσχο αλλά και τους παίκτες του. Μέσα σε όλα μπορεί να γίνουν και σκέψεις ως προς το σχήμα, δηλαδή να αλλάζει κάποιες φορές το 4-2-3-1 σε 4-4-2. 

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ:
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1 (11' ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ)
4Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2 (18', 25' ΜΑΝΟΥΣΟΣ, 34' ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ)
 
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ:
5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
7Η: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0
8Η: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ 0-1
9Η: ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

Best of internet