H επίμαχη φάση του κόρνερ! (pic)

Gazzetta team
H επίμαχη φάση του κόρνερ! (pic)

bet365

O Mάτος δεν ήταν μόνο πρωταγωνιστής λόγω του γκολ που πέτυχε! Ήταν κι αυτός που κέρδισε το κόρνερ από το οποίο ξεκίνησε η φάση της νίκης για τον ΠΑΟΚ κι αυτή που αμφισβητήθηκε έντονα από την ΑΕΚ!

Στην Ένωση διαμαρτύρονται για την φάση του 95' καθώς τονίζουν ότι το κόρνερ από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της συνάντησης δεν... έγινε ποτέ! Ότι δηλαδή την στιγμή που ο Μάτος γυρίζει την μπάλα προς το γήπεδο αυτή έχει ήδη περάσει την γραμμή του άουτ. Κάτι που δεν υπέδειξε ο πρώτος επόπτης Ευθυμιάδης, ο οποίος όπως φαίνεται δεν ήταν στην σωστή θέση για να έχει ορθή κρίση.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από την ώρα της εξέλιξης του ματς στην Nova και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα