Παράπονα από την απόδοση στο β' μέρος ο Παράσχος

Δημήτρης Τομαράς
Παράπονα από την απόδοση στο β' μέρος ο Παράσχος

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από το αγωνιστικό πρόσωπο του Πλατανιά στο β' 45λεπτο με αντίπαλο τη Βέροια.

«Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν οι δυνατές... μονομαχίες, τα πολλά λάθη. Οι δυο ομάδες πρόσεξαν τις άμυνές τους. Χωρίς φάσεις το παιχνίδι. Ειδικά εμείς στο β' μέρος ήμασταν ανύπαρκτοι. Πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω στο γκολ. Έχουμε πέντε ματς χωρίς γκολ. Χρειαζόταν το πολύ μεγάλο λάθος για να μπει γκολ. Η Βέροια είχε την κατοχή αλλά ήταν ακίνδυνη. Ήταν πολύ καλή στο ένας με έναν αλλά δεν απείλησε», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Για το ότι η Βέροια είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας είπε: «Ναι, αλλά ήταν ακίνδυνη. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ευκαιρίες, απλώς είχε παίκτες στο χώρο του κέντρου που είχαν καλή κατοχή και ήταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Παρότι δηλαδή τους πρεσάραμε, δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε την μπάλα με τίποτα. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ειδικότερα οι τρεις παίκτες του κέντρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα