Κολωνία - Αμβούργο 3-0

Gazzetta team
Κολωνία - Αμβούργο 3-0

bet365

Η Κολωνία κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο με χατ τρικ του Μοντέστ και ανέβηκε στην 4η θέση, αφήνοντας του Δεινόσαυρους στον πάτο.

Ο Μοντέστ από τη μία είναι ασταμάτητος, το Αμβούργο από την άλλη γράφει ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς έχει μείνει χωρίς γκολ για 641’ στην Bundesliga, που αποτελεί την χειρότερη επίδοση στην ιστορία του. Λογικό, λοιπόν, οι γηπεδούχοι να φτάσουν στη νίκη, που στο τέλος πήρε μεγάλες διαστάσεις και να αφήσουν τους Δεινόσαυρους στον πάτο.

Το αποτέλεσμα, πάντως, ξεγελάει, καθώς οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, χάθηκε για τους Τράγους, που κέρδισαν πέναλτι στο 41’, όμως ο Μοντέστ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Άντλερ. Τα πάντα κρίθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Γουντ απάντησε με αγκωνιά στα σπρωξιματάκια του Χάιντς και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Οι παίκτες του Στέγκερ κυριάρχησαν από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με τον εκπληκτικό Μοντέστ να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο 61’ μετά από σέντρα του Τσόλερ, ο Γάλλος με υπέροχο τελείωμα στην κίνηση έκανε το 1-0, ενώ στο 82’ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα τελειώνοντας τα πάντα. Στο 86’ ο Ρίσε του έδωσε δεύτερη ασίστ και ο Μοντέστ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα