Λέτο: «Αν πρέπει να δώσω το τηλέφωνό μου...»

Λέτο: «Αν πρέπει να δώσω το τηλέφωνό μου...»

Gazzetta team
Λέτο: «Αν πρέπει να δώσω το τηλέφωνό μου...»

bet365

Ο Λέτο απάντησε με τον δικό του τρόπο, σε ερώτηση για το αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό
Πρώτα την Σταντάρ και μετά τον Ολυμπιακό, σκέφτεται ο Λέτο. Ο Αργεντινός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς με τον Ηρακλή, ενώ παράλληλα για το θέμα του συμβολαίο του που λήγει σχολίασε πως « αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και το γκολ που πέτυχε, ανέφερε πως «είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις αλλά σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Πήραμε το τρίποντο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Παίξαμε δύο φορές απέναντί τους και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε παρά τις πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο τέρμα που πετύχαμε μας άνοιξε το δρόμο για να πετύχουμε και το δεύτερο και να νιώσουμε καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ο κάθε παίκτης που μπαίνει μέσα, να έχουμε το ίδιο κίνητρο. Να δίνουμε όλοι τα πάντα, βασικοί και αλλαγές. Τα δίνω όλα, είτε όταν ξεκινάω είτε όταν έρχομαι από τον πάγκο. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ίδιο και αυτό θέλουμε, να παλεύουν όλοι». Για τα ματς με Σταντάρ και Ολυμπιακό που έρχονται είπε ότι «προτιμώ τη νίκη και στα δύο ματς. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό ματς, κάναμε απέναντί τους φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε κάτι. Μπορούμε με τον κόσμο μας να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι της Κυριακής θα το σκεφτούμε αργότερα».
Κλείνοντας ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του που λήγει και αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. «Δεν το σκέφτομαι, προπονούμαι και είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Η ομάδα θα αποφασίσει αν ενδιαφέρεται, μέχρι τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οπότε εγώ πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα