Μπακάκης: «Να βγάλουμε τα δυνατά σημεία μας»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Να βγάλουμε τα δυνατά σημεία μας»

bet365

Αισιόδοξος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ο Μιχάλης Μπακάκης, τονίζοντας πως η Ενωση προετοιμάστηκε για τη νίκη και θα την πάρει.

«Το κάθε ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα και θέλει τη νίκη. Είναι ντέρμπι. Έχουμε προετοιμαστεί και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη. Τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες στα άκρα. Να βγάλουμε και εμείς τα δυνατά σημεία μας. Το πάθος, η θέληση, η δύναμη, είναι τα δικά μας», είπε ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ στη Nova και έκανε ένα σχόλιο και για τις αλλαγές που φέρνει στην ομάδα ο Ζοσέ Μοράις: «Έχει δείξει ότι μας πηγαίνει το 4-2-3-1. Ο κάθε νέος προπονητής έχει δείξει ότι αλλάζει κάποια πράγματα. Μακάρι να αλλάξουν προς το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα