Στραματσόνι: «Οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν»

Στραματσόνι: «Οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη επί του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Ξέραμε από την αρχή πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα που θέλαμε την νίκη αλλά και για όσα είχαν προηγηθεί. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα στο πρώτο έπαιξε πολύ καλά, έκανε φάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο, καθώς σκοράραμε στην πιο πολύπλοκο φάση. Παρακαλώ μην πείτε πως ήμασταν τυχεροί. Είναι σημαντικό πως επιστρέψαμε στις νίκες και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι: «Μερικές φορές γίνονται κάποια περίεργα πράγματα. Θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό δεν με νοιάζει για τον Ολυμπιακό. Το χειρότερο είναι το χέρι, πως δεν το είδε ο επόπτης, να το πει στον διαιτητή. Επιλέγει να μην το πει. Θα πρέπει να βελτιώσουν την επικοινωνία. Τον ξέρω τον τέταρτο, είναι σημαντικός διαιτητής. Όταν μία ομάδα παίρνει μονίμως πλεονέκτημα από αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να την ανταγωνιστείς.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές τα πράγματα ήταν δίκαια. Μετά όχι, όπως το οφ-σάιντ στο Αγρίνιο, μπορώ να θυμηθώ και άλλα πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούν οι διαιτητές. Δεν το λέω για τα αποτελέσματα, το λέω για την ψυχολογία. Ο Βιγιαφάνιες μου είπε «κόουτς είναι χέρι, το είδες». Του είπα «Λούκας παίξε». Είναι δύσκολο, αυτό το πράγμα επηρεάζει το μυαλό των παικτών. Πρέπει να κάνουμε προετοιμασία στην ψυχολογία. Ο διαιτητής την Κυριακή, πιστεύω, θα είναι τέλειος».

Για το ματς με την Σταντάρ και τον άξονα: «Ξέρω την κατάσταση. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Την Πέμπτη θα είναι ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Χάσαμε τους παίκτες στην ίδια θέση. Στο κέντρο. Χωρίς τους νέους είμαστε 12-13. Πρέπει να παλέψουμε. Δεν υπόσχομαι την νίκη αλλά ότι θα παλέψουμε. Να τα δώσουμε όλα. Δεν με νοιάζει ποιος λείπει. Όποιος φοράει την φανέλα του συλλόγου θα παλέψει. Ο μόνος αναντικατάστατος είναι ο προπονητής αλλά νομίζω πως ο Μούτσι μαθαίνει αγγλικά γρήγορα και θα είναι στον πάγκο».

Για τους Ζέκα και Λεντέσμα και το αν προλαβαίνουν το Φάληρο: «Τα δύο παιδιά είναι πολύ θετικά. Έχουν πάθος, προσωπικότητα. Πρέπει να το τσεκάρουμε μέρα προς μέρα με τον γιατρό. Σύμφωνα με το γεγονός πως είναι μυϊκά προβλήματα, δεν θέλω να ρισκάρω να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Θα δούμε στα μέσα της εβδομάδας αν είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι».

Για τον σεισμό στην Ιταλία: «Δυστυχώς είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αυτός ο σεισμός έχει σχέση με τον προηγούμενο. Η γυναίκα μου είναι από εκεί. Είμαστε κοντά στους ανθρώπους. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα