Αμανατίδης: «Κομβικό το σημείο που δεχθήκαμε τα γκολ»

Αμανατίδης: «Κομβικό το σημείο που δεχθήκαμε τα γκολ»

Νίκος Αθανασίου
Αμανατίδης: «Κομβικό το σημείο που δεχθήκαμε τα γκολ»

bet365

Ο Γιάννης Αμανατίδης στάθηκε στο τετράλεπτο που ο Παναθηναϊκός... καθάρισε το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ματς παρόμοιο με εκείνο της Πέμπτης αν και περιορίσαμε τον αντίπαλο με την αλλαγή του συστήματος του. Δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα αν και ο Παναθηναϊκός έκανε 2-3 φάσεις, λιγότερες απ' ότι στο ματς του Κυπέλλου. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι. Έφτασε η φάση που ο κόσμος ήταν ανήσυχος. Θέλαμε με τις αντεπιθέσεις να βγούμε επικίνδυνα αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, ώστε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο. Μετά φάγαμε δύο γκολ σε ένα κομβικό σημείο. Δεν τελειώσαμε την φάση, τρώμε την αντεπίθεση και με κάποια τακτική, ομαδικά λάθη δεχτήκαμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρία κλασσική και εκεί έπρεπε να μειώσουμε το σκορ. Ήταν κενή εστία. Δεν πειράζει, ήταν καλή συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν όσο πιεστικός την Πέμπτη αλλά ήταν εκείνο το κομβικό σημείο που δεχθήκαμε δύο γκολ. Παίξαμε αρκετά καλά απέναντι στο 4-4-2 του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός πως άφησε τον πάγκο Ζιαμπάρη και Λουκίνα: «Ο Ζιαμπάρης είχε ενόχληση στο γόνατο. Δεν ήταν αυτή η αιτία. Οι άλλοι ήταν εκεί, δυνατοί, στις μονομαχίες και επέλεξε υπέρ του Βοσνακίδη και όχι κατά του Ζιαμπάρη. Για τον Λουκίνα; Θέλαμε να επιτεθούμε διαφορετικά για αυτό βάλαμε τον Λάμπρου στην κορυφή της επίθεσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα