Ο Γκασπερίνι «πλήγωσε» την πρώην του (vid)

Gazzetta team
Ο Γκασπερίνι «πλήγωσε» την πρώην του (vid)

bet365

Η Αταλάντα επικράτησε με 3-0 της Τζένοα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Πλήγωσε την πρώην του ομάδα ο Γκασπερίνι.

Η Αταλάντα υποδέχτηκε τους Γενοβέζους κι έστησε το δικό της πάρτι. Από το πρώτο λεπτό οι «μπεργκαμάσκι» ήατν ανώτεροι αλλά έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Περίν ο οποίος είπε όχι κατά σειρά σε Κούρτιτς, Γκόμες και Φρέλερ.

Τελικά στο 36'ο Κούρτιτς έσπασε το οφσάιντ της Τζένοα και δεν αστόχησε για το 1-0 για να γίνει το 2-0 με τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Τζένοα προσπάθησε να αντιδράσει και να μπει ξανά στο ματς, αλλά ο Σιμεόνε ήταν άστοχος στις όποιες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν.

Έτσι, στο 83' ήρθε ο Γκόμες να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με μακρινό συρτό σουτ το οποίο κατέληξε στην δεξιά γωνία του Περίν με τον Γκασπερίνι να δίνει ένα καλό μάθημα τόσο στον μαθητή του Ιβάν Γιούριτς, αλλά και στην πρώην του ομάδα Τζένοα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα