Σάρι: «Γιος ο Ιγουαΐν, να το βουλώσει ο Ινσίνιε»

Σάρι: «Γιος ο Ιγουαΐν, να το βουλώσει ο Ινσίνιε»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε τα καλύτερα για τον Γκονσάλο Ιγουαΐν μετά το Γιουβέντους-Νάπολι και ήταν ξεκάθαρος προς τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Η αντίδραση του τελευταίου την ώρα που έγινε αλλαγή και τα όσα είπε καθώς πήγαινε προς τον πάγκο δεν άρεσαν στον Σάρι, ο οποίος ήταν σαφής στις δηλώσεις του: «Ο Ινσίνιε πρέπει να το βουλώσει. Τέλος. Αν θέλει να πει κάτι, να μου το πει αύριο. Ηταν τρεις συνεχόμενες φάσεις που σταματούσε για να πάρει ανάσα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν άντεχε άλλο και γι' αυτό βγήκε για να μπει ο Τζακερίνι».

Σαφής, όμως, ήταν ο Σάρι και για τα συναισθήματα του προς τον Ιγουαΐν, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που του στέρησε τον βαθμο στο Τορίνο.

Oι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σαμπντόρια - Ιντερ.

«Για μένα παραμένει ένας γιος, παρά το γεγονός ότι με εκνεύρισε. Ηταν πάντα μοναδικά σωστός και ειλικρινής μαζί μου, μου έκανε μόνο καλό, αν και με πίκρανε η μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Τον αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να μιλάμε ακόμη και σε δέκα χρόνια από σήμερα. Είναι ο καλύτερος φορ του κόσμου».

Οσο για το ματς συνολικά, ο τεχνικός της Νάπολι είπε ότι «αν κάνεις δύο λάθη απέναντι στη Γιούβε, θα το πληρώσεις. Με βάση τη συνολική εικόνα μας δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά αυτή την περίοδο κάνουμε πάντα λάθη στους αγώνες μας. Κόντρα σε ποδοσφαιριστές όπως αυτούς που έχει η Γιουβέντους, είναι πολύ επικίνδυνο να κάνεις λάθος και το καταλάβαμε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα