Γρηγορίου: «Δίκαια τον βαθμό»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Δίκαια τον βαθμό»

bet365

Ο Γρηγορίου τόνισε πως υπό προϋποθέσεις η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε κερδίσει στην Ξάνθη
Ακόμη και τη νίκη θα μπορούσε να διεκδικήσει η Κέρκυρα στην Ξάνθη, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το ματς. «Ηρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είτε βαθμό είτε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από δύο πολύ σημαντικές νίκες, με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ίδιο κι εμείς μετά τη νίκη μας επί της Τρίπολης. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ήταν κοντά οι γραμμές μας, αρκετές φορές κλείσαμε χώρους, άλλες πιέσαμε πιο ψηλά. Και για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Τουράμ, τη μία στο πρώτο ημίχρονο και την κεφαλιά στο δεύτερο», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δίκαια πήραμε τον βαθμό, σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε η Ξάνθη ουσιαστικά και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με την Τρίπολη. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα