Μπέντο: «Γι' αυτό είχαμε πρόβλημα...» (vid)

Μπέντο: «Γι' αυτό είχαμε πρόβλημα...» (vid)

Μπέντο: «Γι' αυτό είχαμε πρόβλημα...» (vid)

Ο Πάουλο Μπέντο ανέλυσε στην συνέντευξη Τύπου γιατί ο Ατρόμητος κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Ο κ. Μπέντο είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την πίεση του Ατρομήτου στα άκρα: «Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου».
 
Για τις αλλαγές: «Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έρχεται κούραση, αφού έχουμε ξοδέψει ενέργεια. Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς».
 
Για το μαρκάρισμα του Κεϊτά στον Μιλιβόγεβιτς: «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή».
 
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστανά». 

Συνέντευξη Τύπου Μπέντο (Ατρόμητος - Ολυμπιακός) / Press Conference (Αtromitos - Olympiacos)

Best of internet