Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-0

bet365

Χωρίς όρεξη, ιδέες και καλές στιγμές, η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα 1-0 την Γρανάδα στο «Καμπ Νόου» και πέρασε 2η στο -2 από την Ρεάλ.

Εχει ξεκινήσει την πιο σπουδαία σεζόν της καριέρα του. Από πέρσι έκανε υπομονή και το περίμενε, όταν είδε να διαλύεται το πόδι του. Φέτος λοιπόν που ο Ραφίνια είναι υγιής, έχει ήδη καταφέρει να γίνει ο πιο παραγωγικός μέσος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Ηδη μετράει πέντε γκολ, με τον τελευταίο του, αυτό που χάρισε τη νίκη με 1-0 επί της Γρανάδα, να είναι και το ομορφότερο όλων.

Το ματς Νο 1.500 στην ιστορία του «Καμπ Νόου« δεν ήταν καθόλου καλό. (σ.σ.: το πρώτο στις 06/10/1957) Η Μπάρτσελόνα δεν είχε ιδέες, έπαιζε βαριεστημένα και φάνηκε να ζορίζεται από τις απουσίες της και ειδικά στη μεσαία γραμμή. Ο Μέσι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι (31’), η κατοχή άγγιξε το 75%, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες από κάθε άλλη φορά.


Πριν ξεκινήσει το ματς ο Λουίς Σουάρες αφιέρωσε στο κοινό της Μπάρτσα το «Χρυσό Παπούτσι" για τα 40 περσινά γκολ του στο πρωτάθλημα

Πάλι καλά για τους Καταλανούς που εμφανίστηκε ο Ραφίνια και με υπέροχο ψαλιδάκι (48’), αφού πρώτα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο πλασέ του Νεϊμάρ, χάρισε στους Μπλαουγκράνα την δυνατότητα να βρεθούν και πάλι μόνοι στην 2η θέση και να συνεχίζουν στο -2 από την Ρεάλ.

* Τα 1.500 ματς στο «Καμπ Νόου»: 1.119 νίκες (74,6%), 238 ισοπαλίες, 143 ήττες (3873-1.186 τα γκολ)!

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Ουμπτιτί, Ντιν, Σέρζι Ρομπέρτο, Ραφίνια, Ράκιτιτς, Ντένις Σουάρεθ (71’ Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (83’ Αλκάθερ)

Γρανάδα (Λούκας Αλκαράθ): Οτσόα, Σανιέ, Λομπάν, Βέζο, Κουένκα, Σίλβα, Ούτσε, Τοράλ (77’ Σαμπέρ), Καρσελά, Περέιρα (60’ Μπογκά), Κράβετς (72’ Μπαράλ).


 

LA LIGA Τελευταία Νέα