Αρτσε: «Να γίνω ο Μεξικανός Ινιέστα»

Αρτσε: «Να γίνω ο Μεξικανός Ινιέστα»

Gazzetta team
Αρτσε: «Να γίνω ο Μεξικανός Ινιέστα»

bet365

Ο Αρτσε μίλησε στους συμπατριώτες του για τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο.
Πρότυπο τον Ινιέστα έχει ο Αρτσε. Ο μέσος της Βέροιας μιλάει πολύ συχνά στην πατρίδα του και μέσω της «El Pais» ανέφερε πως έχει ίνδαλμα τον Ισπανό μέσο. «Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο να παίξεις. Αλήθεια σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο όταν ήμουν στις ακαδημίες, μέχρι να υπογράψω σε μια επαγγελματική ομάδα. Αλήθεια το σκέφτηκα. Δεν έχει μιλήσει μαζί μου, προσωπικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός (σ.σ Κάρλος Οσόριο), αλλά εάν έρθει η κλήση μου θα είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ινιέστα παίζει στη θέση μου, είναι το σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την τεχνική. Θα ήθελα να γίνω ο Μεξικανός Ινιέστα», ανέφερε σχετικά.
Ο νεαρός χαφ υπολογίζεται από τον Θωμά Γράφα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά, όμως η «βασίλισσα» έχει πολλά προβλήματα. Τα οποιά προέκυψαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα. Εκεί αποβλήθηκε ο Μπαλάφας που δεν υπολογίζεται, ενώ χτύπησε ο Μαραγκός στο ισχίο και επίσης τέθηκε νοκ άουτ. Παράλληλα οι Καπετάνος, Νοβαλόφσκι είναι μεν στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι. Εκτός έμειναν και ορισμένοι «μόνιμα« εκτός των πλάνων της ομάδας, όπως οι Παπαστεριανός και Σαρπρόνγκ. Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί, Σισοκό,Ασίγκμπα, Μελίσης, Άρτσε, Χαροντάκης, Τόμας, Μαυριάς,Αντώνης,Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Βίτι, Καπετάνος, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Σισίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα