Κουτσοκούμνης: «Ή θα ηρεμήσουν ή θα τους... ηρεμήσουμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Κουτσοκούμνης: «Ή θα ηρεμήσουν ή θα τους... ηρεμήσουμε»!

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το θέμα της διαιτησίας και τις... φωνές και τις αντιδράσεις που υπάρχουν. Η ατάκα για το... μωράκι!

Σε πρώτη φάση ο Κουτσοκούμνης και η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ επέλεξε να μην μιλήσει απευθείας με τις ομάδες και δη τους μεγάλους. Γι' αυτό υπάρχει ο Στράτος άλλωστε στον ειδικό του ρόλο εκ μέρους της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο επειδή φωνές και αντιδράσεις υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν ξεκάθαρος μιλώντας μετά την συνέντευξη Τύπου στην ΕΠΟ: «Ή θα ηρεμήσουν ή θα τους... ηρεμήσουμε! Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και αυτοσυγκράτηση αλλιώς θα πάμε κανονιστικά.

Θα πάμε με τους κανονισμούς και όλοι θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν». Εξάλλου το GREXIT το έχουμε γλιτώσει ήδη αρκετές φορές...

ΤΑ... ΕΣΠΑΣΕ Η ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΩΡΑΚΙ!

Ο Κύπριος παράγοντας πάντως έβγαλε και μεγάλη δόση χιούμορ στην κουβέντα που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της παρουσίασης της νέας Επιτροπής.

«Να με συγχωρείτε τώρα γιατί υπάρχει και το... μωράκι. Πρέπει να φύγω γιατί έχω υποχρέωση το απόγευμα», τόνισε σχετικά. Μία φράση που προφανώς και προκάλεσε γέλια...

 

Τελευταία Νέα