Λάμπρου: «Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός»

bet365

Την Πέμπτη ο Λάζαρος Λάμπρου βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, κάτι το οποίο θα επαναληφθεί και την Κυριακή.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο δηλαδή κόντρα στην πρώτη του ομάδα, αλλά και το κλίμα που υπάρχει στον Ηρακλή, μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα της Nova...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Λάμπρου στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το βαθμό. Το καταφέραμε και θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά θα το επιδιώξουμε στη συνέχεια».

Για το κλίμα στον Ηρακλή: «Τα εξωαγωνιστικά τα αφήνουμε εκτός γηπέδου, αν προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, ο προπονητής μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα πως και πως. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Το κρατάω, αλλά προχωράω. Είμαι στον Ηρακλή τώρα και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα