Οι εντυπώσεις και οι υποσχέσεις του Μίγγου

Οι εντυπώσεις και οι υποσχέσεις του Μίγγου

Για το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων» μίλησε ο Θοδωρής Μίγγος.

Οι εντυπώσεις και οι υποσχέσεις του Μίγγου

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ο Θοδωρής Μίγγος ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε, καθώς κανένας άλλους από τους συμπαίκτες του δεν είχε δικαιολογία για την μη κατάκτηση της νίκης...

Ο 18χρονος μέσος λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, όσο και για αυτό της Κυριακής με τον ίδιο αντίπαλο.

«Το αποτέλεσμα πιστεύω πως δεν ήταν δίκαιο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ίδια ομάδα και ελπίζω να κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα αλλάξει το πράγμα την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο σοβαροί για να πετύχουμε ένα γκολ», τόνισε ο αρχικά.

Όσο για το αν περίμενε να τον χρίσει βασικό ο Αντρέα Στραματσόνι, είπε: «Το περίμενα και δεν το περίμενα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται στην ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ για να κάνω το καλύτερο. Από εδώ και πέρα προσπάθεια, δουλειά και επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό». 

Τέλος, αναφορικά με τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τόνισε: «Πιστεύω πως η κατάσταση θα ανατραπεί γιατί παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχουμε πολλές τελικές. Μας λείπουν λεπτομέρειες στο τέλος». 

Best of internet