Το Σάββατο (5/11) η πρεμιέρα του ασπρόμαυρου ντοκιμαντέρ

Το Σάββατο (5/11) η πρεμιέρα του ασπρόμαυρου ντοκιμαντέρ

Το Σάββατο (5/11) η πρεμιέρα του ασπρόμαυρου ντοκιμαντέρ

bet365

Λαμπρό χαρακτήρα επιδιώκει να δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της ταινίας - ντοκιμαντέρ «90 χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το μέλλον», που θα προβληθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Η ταινία που φέρει την υπογραφή του Νίκου Τριανταφυλλίδη, θα προβληθεί για πρώτη φορά το Σάββατο 5/11 στις 20.00, στην αίθουσα «Ολύμπιον» στα πλαίσια του 57ου φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την οργανωτική επιτροπή των 90 χρόνων, έχουν ήδη αποσταλεί προσκλήσεις στα μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας, αλλά και σε πολιτικούς φορείς της πόλης,

Η ταινία-ντοκιμαντέρ, διάρκειας 96 λεπτών, θα προβληθεί στην αίθουσα «Ολύμπιον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα