Έδωσε τα δικαιώματά του στο... διαδίκτυο ο Παναιγιάλειος!

Gazzetta team
Έδωσε τα δικαιώματά του στο... διαδίκτυο ο Παναιγιάλειος!

bet365

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ανακοίνωσε την συμφωνία της με εταιρεία μετάδοσης αγώνων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ερχόμενη Κυριακή οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαμβάνουν τον αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας, όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνουν, όποια ώρα το θελήσουν. Πώς; Απλά, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV τους!

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» προέβη σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα τοπικά (και όχι μόνο) δεδομένα, ξεκινώντας συνεργασία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «afastream.com» θα δίνει τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τής ομάδας, αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μέσω live streaming όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους αδυνατείτε να δώσετε το «παρών» στα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα, θα συνδέεστε και θα απολαμβάνετε την προσπάθειά της, θα ανταλλάσσετε απόψεις, γνωρίζοντας παράλληλα από κοντά τους ποδοσφαιριστές μας. Με νεότερο δελτίο Τύπου θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό το προνόμιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα