Δοκιμή Μπέντο με Ομάρ και Φιγκέιρας

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή Μπέντο με Ομάρ και Φιγκέιρας

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο έβαλε για αρκετή ώρα δεξί μπακ τον Ομάρ για να πάει αριστερά ο Φιγκέιρας. Ποιό το σκεπτικό αυτής της δοκιμής ενόψει Αστανά.

Ο Πορτογάλος έβαλε τον Ομάρ δεξί μπακ στις βασικές του δοκιμές, δείχνοντας πως μπορεί να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός. Και όλα αυτά ενώ φαβορί για αρ. μπακ ήταν μέχρι πρότινος ο Ρέτσος.

Για αριστερό μπακ δοκίμασε τον Ντιόγο Φιγκέιρας. Ο βασικός λόγος είναι πως η Αστανά έχει συνθετικό χλοοτάπητα και ο Μπέντο φοβάται μήπως επιβαρύνει παραπάνω απ' όσο πρέπει τον Νορβηγό μπακ εάν τον βάλει εκεί βασικό.

Έτσι υπάρχει η πιθανότητα να τον έχει βασικό με Ατρόμητο και να παίξει βασικός με την Αστανά ο Ρέτσος. Πλην Ομάρ οι άλλοι 10 δεν φαίνεται να αλλάζουν: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα