Ταξίδι (τελικών)... απαντήσεων για Πασιένσια στην Αγγλία

Ταξίδι (τελικών)... απαντήσεων για Πασιένσια στην Αγγλία

Ταξίδι (τελικών)... απαντήσεων για Πασιένσια στην Αγγλία

Στην Αγγλία και μετά από έναν νέο (σ.σ. και μάλλον) τελικό κύκλο εξετάσεων θα πάρει τις οριστικές του... απαντήσεις για την κατάστασή του ο Πασιένσια. Κάνει πάντως ατομικές προπονήσεις.

Ο νεαρός φορ λείπει από την Ελλάδα από την περασμένη Δευτέρα μετά το συμβάν στην προπόνηση στον Ρέντη. Τα νεότερα είναι μεν ιδιαίτερα καλά με τον Πασιένσια να έχει ξεκουραστεί δίπλα στους δικούς του ανθρώπους στην Πορτογαλία ωστόσο - όπως σας έχουμε μεταφέρει και πάλι - οι εξετάσεις θα συνεχιστούν. Υπάρχει και ένα (νέο) ταξίδι... απαντήσεων - τελικών εξετάσεων, που είναι να γίνει στην Αγγλία και άμεσα.

Εκεί εκτός απροόπτου θα υπάρξει ακόμα πιο σαφής και ενδεχομένως και τελειωτική εικόνα για τον Γκονσάλο Πασιένσια. Ο νεαρός διεθνής φορ πάντως ήταν καθησυχαστικός και απέναντι στους συμπαίκτες του και αυτήν την στιγμή δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα τόσο σοβαρό ώστε να τίθεται σε αμφιβολία το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μάλιστα διαρρέεται ότι έχει κάνει και ατομικές προπονήσεις αυτό το διάστημα. Πάντως - όπως γράψαμε και νωρίτερα - ακόμα και έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής του δανεισμού του στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι δεν είναι διατεθειμένοι για οποιοδήποτε ρίσκο, ωστόσο θα περιμένουν τα τελικά νέα από τον τελευταίο κύκλο των εξετάσεών του για να αποφανθούν ανάλογα. Φυσικά έτσι θα δουν το εάν εκτός από αρ. μπακ ψαχτούν και για έξτρα φορ τον Γενάρη.

Best of internet