Ο Ηρακλής... αδειάζει τον Μοντεκάλβο!

Ο Ηρακλής... αδειάζει τον Μοντεκάλβο!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ηρακλής... αδειάζει τον Μοντεκάλβο!

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για τον Φάμπιο Μοντεκάλβο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκαλεί ψεύτη!
Η ανακοίνωση:
Παρά τις πολλές υποσχέσεις που δόθηκαν από τη μεριά του κυρίου Φάμπιο Μοντεκάλβο, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για την εξαγορά της ομάδας.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει διαπραγματευτεί όλο αυτό το διάστημα με καλή πίστη και παρείχε κάθε δυνατή ευκαιρία στον κύριο Μοντεκάλβο να ασκήσει με την δέουσα επιμέλεια τα συμβατικά του καθήκοντα μέσω του νομικού του συμβούλου και να καταθέσει την πρότασή του για την αγορά του Συλλόγου.
Ο κύριος Μοντεκάλβο έχει αγνοήσει όλα τα χρονοδιαγράμματα της συνταχθείσας συμφωνίας μας, για την οποία έχει ήδη δεσμευτεί, υπογράφοντας προσύμφωνο. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας που αγωνιά, ότι όσες δηλώσεις έχουν γίνει από τον κύριο Μοντεκάλβο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όπως κατέστησε ο ίδιος σαφές με τη συμπεριφορά του, δεν έχει ούτε την οικονομική δυνατότητα, αλλά ούτε και την πρόθεση να προχωρήσει στην αγορά της ομάδας μας.
Αν ο κύριος Μοντεκάλβο και ο εκάστοτε δήθεν ενδιαφερόμενος ως επενδυτής, σέβεται και τιμά την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, τότε θα πρέπει να σταματήσει να παραπλανεί τον κόσμο και να μιλάει στα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας. Αρκετά διαφημίστηκε στις πλάτες του Συλλόγου.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι ένα παιχνίδι να παίζεται απ” τον ίδιο ή από οποιονδήποτε άλλον. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ιστορία 108 ετών! Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βρούμε μία αξιόπιστη λύση για την ομάδα μας και δουλεύουμε γι' αυτόν τον σκοπό, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα