Ο Ραϊόλα αποκάλυψε γιατί είχε φύγει ο Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα αποκάλυψε γιατί είχε φύγει ο Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τον λόγο που ο Πολ Πογκμπά είχε αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2012.

Η Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, αγοράζοντας τον Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους. Ο Γάλλος είχε αφήσει τους κόκκινους διάβολους το 2012, υπογράφοντας ως ελεύθερος στους μπιανκονέρι και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε τον λόγο σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Φέργκιουσον είπε στον Ραϊόλα ότι δεν μιλάει μαζί του, αν δεν βρίσκεται εκεί και ο Πογκμπά. «Πάρε τον παίκτη από τα αποδυτήρια και φέρ’ τον εδώ», είπε ο Σκωτσέζος στον ατζέντη.

«Δεν θες να υπογράψεις αυτό το συμβόλαιο;», ρώτησε ο Φέργκιουσον. «Δεν πρόκειται να υπογράψω με αυτούς τους όρους», απάντησε ο Πογκμπά, με τον Σκωτσέζο να στρέφεται κατά του Ραϊόλα: «είσαι μου...» του είπε.

Ακολούθησε ο διάλογος: Ρ: «Αυτή είναι πρόταση για τα τσιουάουά μου. Μην υπογράψεις». Φ: «Πόσα νομίζεις ότι πρέπει να κερδίζει;». Ρ: «Όχι τόσα». Φ: «Είσαι μου...».

Ο Ραϊόλα αποκάλυψε επίσης ότι συμβούλεψε τον Πογκμπά να μην υπογράψει στην Γιουβέντους, όμως εκείνος δεν τον άκουσε. «Στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω το πιο δύσκολο μονοπάτι», του είπε ο Γάλλος μέσος...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα