Ο Ραϊόλα αποκάλυψε γιατί είχε φύγει ο Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα αποκάλυψε γιατί είχε φύγει ο Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τον λόγο που ο Πολ Πογκμπά είχε αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2012.

Η Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, αγοράζοντας τον Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους. Ο Γάλλος είχε αφήσει τους κόκκινους διάβολους το 2012, υπογράφοντας ως ελεύθερος στους μπιανκονέρι και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε τον λόγο σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Φέργκιουσον είπε στον Ραϊόλα ότι δεν μιλάει μαζί του, αν δεν βρίσκεται εκεί και ο Πογκμπά. «Πάρε τον παίκτη από τα αποδυτήρια και φέρ’ τον εδώ», είπε ο Σκωτσέζος στον ατζέντη.

«Δεν θες να υπογράψεις αυτό το συμβόλαιο;», ρώτησε ο Φέργκιουσον. «Δεν πρόκειται να υπογράψω με αυτούς τους όρους», απάντησε ο Πογκμπά, με τον Σκωτσέζο να στρέφεται κατά του Ραϊόλα: «είσαι μου...» του είπε.

Ακολούθησε ο διάλογος: Ρ: «Αυτή είναι πρόταση για τα τσιουάουά μου. Μην υπογράψεις». Φ: «Πόσα νομίζεις ότι πρέπει να κερδίζει;». Ρ: «Όχι τόσα». Φ: «Είσαι μου...».

Ο Ραϊόλα αποκάλυψε επίσης ότι συμβούλεψε τον Πογκμπά να μην υπογράψει στην Γιουβέντους, όμως εκείνος δεν τον άκουσε. «Στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω το πιο δύσκολο μονοπάτι», του είπε ο Γάλλος μέσος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα