Ο Βενγκέρ συγχαίρει τον Οζίλ για την “Χρυσή Μπάλα”

Ο Βενγκέρ συγχαίρει τον Οζίλ για την “Χρυσή Μπάλα”

Gazzetta team
Ο Βενγκέρ συγχαίρει τον Οζίλ για την “Χρυσή Μπάλα”

bet365

Ο προπονητής της Αρσεναλ δήλωσε ευχαριστημένος για τον παίκτη του, αλλά ο Μεσούτ Οζίλ δεν είναι υποψήφιος, όπως και κανείς άλλος Gunner.

Στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Σάντερλαντ, ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Μεσούτ Οζίλ και την “Χρυσή Μπάλα”. Προφανώς η ερώτηση είχε να κάνει με το ότι ο μεσοεπιθετικός της Αρσεναλ δεν βρίσκεται στην τελική 30άδα των υποψηφίων για το βραβείο. Ωστόσο, ο προπονητής του κάτι δεν κατάλαβε σωστά και έσπευσε να συγχαρεί τον παίκτη του, κάνοντας επική γκάφα.

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή αν ο Καβάνι πετύχει το πρώτο τέρμα του αγώνα.

«Ξεκάθαρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για εκείνον (Οζίλ) και γενικότερα για την ομάδα, αλλά είμαι ενάντια σε όλη αυτή τη διαδικασία, επειδή φουσκώνει τα μυαλά των παικτών και τους αποσυντονίζει». Κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Αρσεναλ πάντως δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα