Πάρντο-Ρομαό in, Mάριν-Σιόβας out

Πάρντο-Ρομαό in, Mάριν-Σιόβας out

bet365

Πάρντο και Ρομαό κέρδισαν τον Πάουλο Μπέντο στο ματς με τον Πλατανιά και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός Καμπιάσο-Βιάνα αλλά κι οι Σιόβας-Μάριν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29/10, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να πάνε όντας μόνοι και... άνετοι στην κορυφή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα.

Ο Πάουλο Μπέντο έχει στην αποστολή τους Πάρντο και Ρομαό που, με την παρουσία τους στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά κέρδισαν την θέση τους στα σχέδια του Πορτογάλου. Από την άλλη, ο Δημήτρης Σιόβας μένει και πάλι εκτός, μετά την παρουσία του στην 11άδα απέναντι στην ομάδα των Χανίων, όπως κι ο Μάρκο Μάριν που μάλλον δεν ικανοποίησε με τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στους Κρητικούς,

Εκτός έμειναν κι οι Βιάνα, Καμπιάσο με τον Μπουχαλάκη να κερδίζει σιγά-σιγά τη δική του θέση στην ομάδα.

Η αποστολή:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα