Το σχόλιο για Ακουάρo… άναψε φωτιές!

Gazzetta team
Το σχόλιο για Ακουάρo… άναψε φωτιές!

bet365

Πριν καν αγωνιστεί ο Τζουζέπε Ακουάρο με την φανέλα του Παναιτωλικού… άναψε φωτιές, εξαιτίας μιας τοποθέτησης που φέρεται να έκανε για την αγωνιστική του αξία ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος Ανδρέας Ναούμης!

Ως γνωστό ο Ναούμης ζει και εργάζεται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Καρλσρούη, στην ομάδα της οποίας αγωνίζονταν και ο Ιταλός αμυντικός που απέκτησε ο Παναιτωλικός.

Το όλο θέμα που… αναστάτωσε το Αγρίνιο προέκυψε όταν ο δημοσιογράφος μιλώντας με τον συνάδελφο του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ Λευτέρη Σαρελάκο, σχολιάζοντας την αξία του Ακουάρο φέρεται να είπε πως «ένας από τους λόγους που έπεσε η Καρσλρούη είναι αυτός»!

Τελικά για να… σβήσει η φωτιά ο Ανδρέας Ναούμης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Σπορ στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61 προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Η αλήθεια είναι ότι με τον φίλο τόσα χρόνια και καλό συνάδελφο Λευτέρη Σαρελάκο είχα μια συνομιλία οff the record» τόνισε ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Το λάθος που έκανε είναι ότι έπρεπε να με βγάλει στον αέρα να πω ότι είναι απευθείας και όχι να χρησιμοποιήσει μια ιδιωτική συνομιλία που είχαμε. Oύτε άκουσα την εκπομπή, ούτε ήξερα τι θα πει, ούτε όμως πιστεύω ότι είχε πρόθεση να κάνει κακό. Έχει μια εκπομπή όπως όλοι ξέρουμε με χιουμοριστική διάθεση. Δεν χρειάζεται το θέμα να πάει παραπέρα γιατί δεν υπάρχει κάτι».

Όσο αφορά την κρίση του για τον Ακουάρο επισήμανε: «Δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν έχω κάποια σχέση μαζί του. Αλλά ως παίκτη τον γνωρίζω καλά. Απλά είπα για τον Ακουάρο ότι ήρθε σε μια εποχή που είχαμε στην Καρλσρούη 5-6 παίκτες πρωτοκλασάτους, δώσαμε 120.000 ευρώ για να τον αποκτήσουμε.

Η ατυχία του είναι ότι ξεκίνησε σε μια περίοδο τραγική και σε 4 ματς είχαμε 4 ήττες. Περιμέναμε από παίκτες πρωτοκλασάτους να πάνε καλά. Όταν όλη η ομάδα πήγε ανάποδα και ο Ακουάρο παρασύρθηκε στην γενική μετριότητα.

Τον πήρε η μπάλα κι αυτόν. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα παίξει καλά στον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι με ένα καλό παίκτη επίσης καλό δίπλα του δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αμυντικά. Είναι ψηλό και δυνατό παιδί αλλά θέλει σίγουρα δίπλα του έναν καλό παίκτη».

Τέλος σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον… φωτογράφιζε ως έναν από τους δημοσιογράφους που είχαν εμπλοκή στην μεταγραφή Ακουάρο ανέφερε:
«Τι πράγματα είναι αυτά και ποιος τα λέει; Είναι εύκολο να αφήνεις την φαντασία και να οργιάζει. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς πολλοί στον Παναιτωλικό ξεχνάνε εύκολα. Που ήταν ο Παναιτωλικός πριν 6 χρόνια, με πόσο κόπο ανέβηκε κατηγορίες και πολλά άλλα που ξεχνάνε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα