Μόνο σκληρή δουλειά για «Σάρας»

Gazzetta team
Μόνο σκληρή δουλειά για «Σάρας»

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό παρά μόνο την σκληρή δουλειά, ενώ δεν μπορεί να ξεχωρίσει καμία από τις οκτώ νίκες που έχει σε Final Four.

Ο Λιθουανός τόνισε αρχικά για την αντίπαλό τους στα ημιτελικά, ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε τις ελπίδες μας. Το Final Four είναι κάτι το διαφορετικό, όλα τρέχουν γρήγορα και είναι διαφορετική η αίσθηση της πρώτης προπόνησης, η πρώτη φορά που πατάς παρκέ. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη θεωρούν πως το φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει τους καλύτερους σε όλους τους τομείς, καλούς παίκτες, προπονητές».

Αν υπάρχει κάποιο «κλειδί»: «Το κλειδί σίγουρα είναι η εμπειρία, αλλά όλα αυτά είναι λεπτομερείς. Αν κερδίσεις πέρασες αν όχι... Πρέπει να τα κάνεις όλα για να κερδίσεις».

Ο Γιασικεβίτσιους μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Final Four: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις νίκες, όλες είναι σημαντικές κι όλες όμορφες αναμνήσεις».

Για το αν περίμενε ότι θα επιστρέψει σε τοπ επίπεδο: «Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι επαγγελματίας κι όλα θα έρθουν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Είχα καλό καλοκαίρι με την εθνική και μου αρέσει που βρίσκομαι ξανά σε αυτή την ομάδα, γιατί νιώθω οικεία».

Αν κάνει κάτι το ιδιαίτερο για να είναι συγκεντρωμένος: «Δουλεύω σκληρά κι ακούω τον προπονητή μου, δεν θα κάνω γιόγκα η τρελά πράγματα για να ηρεμήσω. Απλά θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται. Αν νικήσεις το συναίσθημα είναι υπέροχο, αν όχι έχεις αποτύχει».


 

Τελευταία Νέα