Τελικό με ΠΑΟ ονειρεύεται ο Λόρμπεκ

Gazzetta team
Τελικό με ΠΑΟ ονειρεύεται ο Λόρμπεκ

bet365

Τον Παναθηναϊκό θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό ο Έραζεμ Λόρμπεκ καθώς θεωρεί ότι θα είναι η ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό.

«Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξουμε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, πρώτον γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που μας απέκλεισε πέρυσι και να διεκδικήσουμε τον τίτλο και δεύτερον γιατί θα σημαίνει πως θα έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό και θα είμαστε στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Έραζεμ Λόρμπεκ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και στην συνέχεια τόνισε πως:

«Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι πιο δυνατός, ο Παναθηναϊκός ή η ΤΣΣΚΑ. Όμως όταν φτάσεις στον τελικό, δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις. Θα πρέπει να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα. Εστιάζουμε πρώτα στον ημιτελικό και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο της Μπαρτσελόνα είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μακάρι να κατακτήσουμε τον τίτλο και αν τα καταφέρουμε, θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους μας»

 

Τελευταία Νέα