H FIBA ενέκρινε την παράταση στα εθνικά πρωταθλήματα το 2020

Gazzetta team
H FIBA ενέκρινε την παράταση στα εθνικά πρωταθλήματα το 2020

bet365

Κατόπιν αιτήματος της ULEB, η FIBA γνωστοποίησε ότι συναινεί στην παράταση των εθνικών πρωταθλημάτων το καλοκαίρι του 2020, παρά το γεγονός ότι ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η FIBA «μετά από αίτημα του ULEB, το κεντρικό συμβούλιο της FIBA ​​συμφώνησε να παρατείνει την τελική ημερομηνία των playoffs της σεζόν 2019-20 στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 8 Ιουνίου 2020 στις 12 Ιουνίου 2020. Λαμβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 (24 Ιουλίου-9 Αυγούστου 2020), τα Προολυμπιακά Τουρνουά θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις ημερομηνίες που έχουν εγκριθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Δηλαδή από στο διάστημα 23-28 Ιουνίου, 2020.

Το κεντρικό συμβούλιο της FIBA ​​αναγνώρισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα εγχώρια πρωταθλήματα. Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ των Ομοσπονδιών και των πρωταθλημάτων τους τρεις τελευταίους μήνες, η FIBA ​​επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες οι οποίοι θα συμμετέχουν στο playoff των εγχώριων πρωταθλημάτων μέχρι τις 12 Ιουνίου 2020, κατ 'εξαίρεση θα ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες 10 ημέρες πριν από τα Προολυμπιακά Τουρνουά. Για όλους τους υπόλοιπους παίκτες, θα ισχύει η προβλεπόμενη περίοδος προετοιμασίας των 14 ημερών για τα Προολυμπιακά Τουρνουά όπου θα κριθούν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα